Sorun ne olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eraytly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eraytly

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Günaydın herkese bugün sabah araç radyosu ve sinyal geç tepki verdi kapatıp açtım düzelmedi şöyle ki; radyoyu değistırıyorum 1 sn sonra değişiyor sesi açıyorum 1 sn sonra ekrana yansıyor sinyal verdiğimde sinyal sesi takılarak duyuluyor ve sinyal vermeyi bıraktıgımda 1 sn sonra kapanıyor gibi.. sorun ne olabılır aküyle alakası olabilir mi beyin de mi sıkıntı :( 2 yıl 3 aylık aracım garantımde bitti korktum :(

Ynt: Sorun ne olabilir?

geçmiş olsun, böyle bir sorunu  daha önce duymamıştım umarım önemli birşey değildir.Başına gelen yada bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Problem yok arasira boyle gariplesebiliyor arac kontagi acip kapatin duzelir. 

B֜LENT link' Alıntı:
Problem yok arasira boyle gariplesebiliyor arac kontagi acip kapatin duzelir. 
Abi denedim ama hala devam ediyor inş. düzelir

veysel 44 link' Alıntı:
geçmiş olsun, böyle bir sorunu  daha önce duymamıştım umarım önemli birşey değildir.Başına gelen yada bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
İnş. değildir sagolun

eraytly link' Alıntı:
Abi denedim ama hala devam ediyor inş. düzelir
Duzelmezse akunun eksi kutubunu sökup tak kardesim.
Kesin hallolur.

2 yıl boyunca bakımları serviste yaptırdıysanız 3 ay için sorun çıkarmazlar. servise uğramakta fayda var.

Sıkıntı yok arada benim aractada oluyor. Havadan kaynakli. Havanin bozuk oldugunda oluyor boyle seyler. Duzelecegine eminim:)

Cevaplar için çok teşekkür ederim biraz önce dayanamadım gittim aracı çalıştırdım sorun gözükmüyor inş. bir daha tekrarlamaz :)

Geri