sorum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imothep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imothep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba...Dün hayatımdaki üçüncü arabamı aldım.İlk defa Opel kullanacağım.Bundan önce Hyundai Getz kullanıyordum.Aşağı yukarı aynı güçte arabalar.Ancak Hyundai ile 5.vitesde 3000 devirde 110-115 km arası hıza ulaşabilirken Opel Corsa (GLS 1.4 16V) ile 100 km hıza ulaşabiliyorum.Bu değer normal midir?

corsa için normal bence tabi esas corsa kullanıcıları daha iyi bilir

opeller 3000 devir üstü şahlanırlar ztn daha üst devirlerde karşılaştırmanı öneririm

Bundan önceki arabada iki takla attığım için biraz da tedirgin kullandım dün arabayı.Bilmediğim için soruyorum.3000 devir sonrası iyidir demişsin ya,ben Getz'de 160 km'ye kadar rahat sarsıntısız kullanıyordum.Corsa'da durum nedir?

arkadaşım bende corsa cdti war 180 km ye kadar sorunsuzdur. şu anki araban gets den çok daha üstün we sağlam kaygılanmana gerek yok güle güle bin gez

sağolasın...öğreneceğiz yavaş yavaş...

Aracın corsa B yol tutusu corsa c lere nazaran biraz daha zayıf,ama getz corsa b den daha iyi yol tutabilir,keşke Corsa C alsaydın.Ayrıca küçük sınıf için 140 dan sonrası bana göre tehlikeli.Ben Şahsen oturusumu değiştiriyorum o süratten sonra.Hız olayı ise şanjıman oranlarıyla alakalı,getz daha yeni araç olduğu için son hızı daha yüksek olabilir..

gokalp' Alıntı:
opeller 3000 devir üstü şahlanırlar ztn daha üst devirlerde karşılaştırmanı öneririm

:kop: :kop:
evet aynen katılıyorum opeller 3000 den sonra şahlanırlar. hyundai ile nasıl kıyaslayabilirsin OPEL'İ ???

corsa daha iyi getzden

Arkadaşım bende Corsa C var. 1.4 3000 devirde 95 Km civarlarında. ama 140-150 çıktığım oldu üstünü demedim.Nede olsa küçük araba. Bu klasman için yeterli ve makul bence. Belki işine yarıyacak bir bilgi olabilir. Corsa B olması bazı şeyleri değiştirebilir.Ustalar daha ii bilirler.

Geri