soru???

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ustalarim benim bir sorum var? Ben arabada hava kutle olcer arizaliydi ve isik yaniyordu tech2 de lambda sonda arizasini veriyordu, ve bir arkadasimdada ayni sorun vardi onunsa tech2 de krank devir sensoru arizasini veriyordu nasil bir istir bu ya

ustalarim benim bir sorum var? Ben arabada hava kutle olcer arizaliydi ve isik yaniyordu tech2 de lambda sonda arizasini veriyordu, ve bir arkadasimdada ayni sorun vardi onunsa tech2 de krank devir sensoru arizasini veriyordu nasil bir istir bu ya
ya kardeş ben senin için servis açıcam kosovaya

valla arkadasımızın aracı servısten hıc cıkmıyor ya.. ben bırgun bı vectrayı makınaya bagladım önce hava debi yazdı onu değiştim sonra lambda sondası dedi onuda değiştim sonrada eksantrık sensöru yazdı en sonunda duzeldi. değişip denemek gerek yani...

yok be ustam arabam cok guzel su anda duzeldi yani sadece hava debisini degistirdim ve duzeldi, ama benim anlamadigim neden hava debisi arizali iken tech2 de lambda sonda yi arizali diye veriyor, bu arada bizim ustalardan hayir yok kosovada arabanin sorununu kendim haletim baska bi arkadasin corsasindan debimetreyi denedim ve duzeldi, sonra yeni bi tane aldim, yani anlayacagin ustalara kalsaydim bizim burda araba mahfolucakti

Geri