sonunda debriyaj-baskı yaptırıyorum (Ankara)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende uğrarım ilerleyen zamanlarda mutlaka, ama şu an yapılacak bi işim kalmadı amortisör hariç... Siz bi sorabilirmisiniz acaba gitmişken, Benim Vectra C nin Triger değişimi işçilik dahil ne kadara maloluyormuş. Yaptırdım ama aklıma takıldı. Devridaim falan da değiştiriyoruz deyip işçilik dahil 350 aldılar bizimkiler benden. Halbuki ben internetten 125 YTL'ye bulmuştum triger setini. 225 e getir tonla alayım dedi bizim servis...

Fiyatı sordum devirdaim ve işçilik dahil 300 ytl fiyat verdiler.Bende arabayı aldım baskı-debriyaj ve volan 400 Ytl verdim...

Teşekkür ederim, görmemişim. Bizimkiler 50 YTL fazla almışlar benden. Birde ben 6 taksit yaptırdım. Orasıda yapıyormu acaba taksit

Teşekkür ederim, görmemişim. Bizimkiler 50 YTL fazla almışlar benden. Birde ben 6 taksit yaptırdım. Orasıda yapıyormu acaba taksit

Yapıyorlar cardfinans,iş bankası,garanti pos cihazları falan var...

Bende bir kaç kere Murat abinin orada arabamın bazı problemlerini gidermiştir. Tavsiye ederim iyi ve anlayışlı bir insan.

Bende uğrarım ilerleyen zamanlarda mutlaka, ama şu an yapılacak bi işim kalmadı amortisör hariç... Siz bi sorabilirmisiniz acaba gitmişken, Benim Vectra C nin Triger değişimi işçilik dahil ne kadara maloluyormuş. Yaptırdım ama aklıma takıldı. Devridaim falan da değiştiriyoruz deyip işçilik dahil 350 aldılar bizimkiler benden. Halbuki ben internetten 125 YTL'ye bulmuştum triger setini. 225 e getir tonla alayım dedi bizim servis...
işçilik dahil set olarak değiştiyse fiyat uygun bence setten kastım devirdaim triger kayışı ve rulmanı işçilikte yaklaşık 100 ytl alıyo özel servisler yakın zamanda 300 e ben değiştirdim

Geri