sonunda debriyaj-baskı yaptırıyorum (Ankara)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şaşmaza istanbul yolundan girdiğinizde sol tarafta BAŞARI TEKNİK opel servisi büyük bir tabelası var görürsünüz,sahibi Murat Bey efendi bir insan müşteri kazanma yolunu seçtiğini hissettim,bugün 2 kere aradı beni aracım ile ilgili dediğim gibi isterseniz numarasını verebilirim,makul fiyat vereceğini düşünüyorum.

şaşmaza istanbul yolundan girdiğinizde sol tarafta BAŞARI TEKNİK opel servisi büyük bir tabelası var görürsünüz,sahibi Murat Bey efendi bir insan müşteri kazanma yolunu seçtiğini hissettim,bugün 2 kere aradı beni aracım ile ilgili dediğim gibi isterseniz numarasını verebilirim,makul fiyat vereceğini düşünüyorum.

Bir ara uğramak lazım, bizim Genç-Ak iyidir genel olarak aslında, ama bazı konularda birilerinden duyduğum fiyatlar çok düşük geliyor genç-ak ile kıyasladığımda, kafam karışıyor tabi... Taksit falan yapıyorlar mı acaba bilginiz var mı ?

Bir ara uğramak lazım, bizim Genç-Ak iyidir genel olarak aslında, ama bazı konularda birilerinden duyduğum fiyatlar çok düşük geliyor genç-ak ile kıyasladığımda, kafam karışıyor tabi... Taksit falan yapıyorlar mı acaba bilginiz var mı ?

Dün telefonda Murat Bey'e ağlarken :) istersem taksitlendirebileceğini söyledi veya indirim yaparım siz bilirsiniz dedi ,hoş ben cılkını çıkarttım tabi "hem taksit,hem indirim " diye şaka bir yana anlaşması kolay bir insan o yüzden hoşuma gitti...tabi bu akşam arabayı almaya gittiğimde önüme çıkacak fiyat kriter olacak o ayrı...ama dediğim gibi istersen numarasını veririm gitmeden fiyat karşılaştırman için,bende merak ediyorum,ama ararsan beni söyle mutlaka dün bikaç arkadaşımı yönlendirebilirim size dedim fiyatta kolaylık yaparsanız devamlı müşteriniz oluruz dedim...bu sözün üzerine ararsanız baya indirir diye düşünüyorum...

çok para lazım çoooooooooooooooook!.. :)

evet yaaa müdüre de söylüyorum ama bön bön bakıyii suratıma :):):)

Bende uğrarım ilerleyen zamanlarda mutlaka, ama şu an yapılacak bi işim kalmadı amortisör hariç... Siz bi sorabilirmisiniz acaba gitmişken, Benim Vectra C nin Triger değişimi işçilik dahil ne kadara maloluyormuş. Yaptırdım ama aklıma takıldı. Devridaim falan da değiştiriyoruz deyip işçilik dahil 350 aldılar bizimkiler benden. Halbuki ben internetten 125 YTL'ye bulmuştum triger setini. 225 e getir tonla alayım dedi bizim servis...

Bende uğrarım ilerleyen zamanlarda mutlaka, ama şu an yapılacak bi işim kalmadı amortisör hariç... Siz bi sorabilirmisiniz acaba gitmişken, Benim Vectra C nin Triger değişimi işçilik dahil ne kadara maloluyormuş. Yaptırdım ama aklıma takıldı. Devridaim falan da değiştiriyoruz deyip işçilik dahil 350 aldılar bizimkiler benden. Halbuki ben internetten 125 YTL'ye bulmuştum triger setini. 225 e getir tonla alayım dedi bizim servis...

tabiki sorarım sayfayı yazdırıcam,bikaç şey sormamı isteyen kişi vardı onlarla beraber fiyat alırım..

moralini bozmak istemem ama bu fiyatı fazla söylemişler yetkili servise gitseydin kampanyada var sana 145 diyeceklerdi devirdaim de en fazla 120

moralini bozmak istemem ama bu fiyatı fazla söylemişler yetkili servise gitseydin kampanyada var sana 145 diyeceklerdi devirdaim de en fazla 120

:eek: :eek: :eek: :eek:

Moralimi bozmadın da Opal'de 600 YTL diye görmüştüm ben Triger seti değişimini. Dediğin fiyatlara işçilik dahilse çok iyiymiş. İşçilik dahil değilse 100 YTL ekler yetkili servis. Yine benim fiyatımı bulur...

Geri