Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat çok uygun.. Neden çünkü bizim gibi 2013 de pahalı fiyata alınmadı biz bu fiyata satsak 15bin zarar ederiz adam belki 5bin zararına sattı.. Zaten bakın 2013 model ile 2012 modeller arasında baya fark var.. Öok pahalı aldık 012uhu 011zaa 011zaa
Fiyat çok uygun.. Neden çünkü bizim gibi 2013 de pahalı fiyata alınmadı biz bu fiyata satsak 15bin zarar ederiz adam belki 5bin zararına sattı.. Zaten bakın 2013 model ile 2012 modeller arasında baya fark var.. Öok pahalı aldık 012uhu 011zaa 011zaa
açıkçası arabayı aldıktan(yağmurlu günde-servise göstermeme rağmen) sonra marşpiyelin ezik olduğunu farkettim. ayrıca sol kapının da boyanması lazım ve sol kapı gergisinin ucundaki plastik parça kırılmış. değişmesi gerekiyor.
Belki ufak şeyler ama benim moralim biraz bozuldu. Aracı kaportacıya bıraktım, umarın haftasonu teslim aldığımda keyfim yerine gelir.
Bu arada resimdeki parçayı online satın alabileceğim bir site biliyor musunuz?