Son Viteste Devir 5400'i Geçmiyor - Astra G

Kemalyanal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son Viteste Devir ? - Astra G

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi , Eğimsiz düz otobanda 5. vitesde 5400 deviri geçmiyor , dolayısıyla hızda 187 km/h da kalıyor, bu normal midir?

20shmac.jpg

Gayet normal, Fdr ile alakalı. Son dişliyi iç oran ve janta göre hesaplayarak değiştirebilirsiniz ama bu sefer 5. vites çok uzayacak, acceleration değeri kötüleyecek. 10 yaşına yaklaşmış, geçmiş, Astra sınıfında bir araçla o hızlara çıkmak pek akıl işi değildir. Dikkatli olmak gerek.

Gayet normal, Fdr ile alakalı. Son dişliyi iç oran ve janta göre hesaplayarak değiştirebilirsiniz ama bu sefer 5. vites çok uzayacak, acceleration değeri kötüleyecek. 10 yaşına yaklaşmış, geçmiş, Astra sınıfında bir araçla o hızlara çıkmak pek akıl işi değildir. Dikkatli olmak gerek.

cevap için teşekkürler, bu hıza çıkmak tabiki akıl işi değil ama sınırlarımızı öğrenelim dedik araç nereye kadar müsade ediyor bakalım dedik :D otobananın tenha olduğu sabah vaktinde denedim , kimseye kötü örnek olmak istemem elbette .)

son dişlide km ile algılayıcı restriktör vardır...
diğer araçlardada olabilir ama limiti yüksektir..

hayır yaa nasıl normal olabilir? 2000 model astra 1,6CD x motor aracımla düz yolda 210 rahat görüyorum. hızı teşvik etmek olarak düşünmeyin, bence aracın gücünden çalan bir sorun var. 5. viteste o devirde o hız normal, max devrin de hızın da daha yüksek olması lazım.

benzin pahalı daha çıkmayayım cebine yazık diyordur :D bu g kasalar kendinden çok sahibini düşünür :)

hayır yaa nasıl normal olabilir? 2000 model astra 1,6CD x motor aracımla düz yolda 210 rahat görüyorum. hızı teşvik etmek olarak düşünmeyin, bence aracın gücünden çalan bir sorun var. 5. viteste o devirde o hız normal, max devrin de hızın da daha yüksek olması lazım.

Lastik ebatlarınız farklıdır, kadran sapıyordur vs. vs. Kadranı tech 2 ile kalibre edin. H kasa da bile 170km de 17km sapıyor kadran, yol bilgisayarında gerçeğe yakın değer gözüküyor. Alman forumlarına göre bundaki amaç radara yanlışlıkla yakalanmama ve psikolojik faktörlermişmiş. Fabrika verisi sizin aracınızın son hızı 188km/h dir. Dolayısıyla sizin dediğiniz gibi farklı Astralarla düz yolda rahatça 210 u biz hiç göremedik maalesef.

Lastik ebatlarınız farklıdır, kadran sapıyordur vs. vs. Kadranı tech 2 ile kalibre edin. H kasa da bile 170km de 17km sapıyor kadran, yol bilgisayarında gerçek değer gözüküyor. Alman forumlarına göre bundaki amaç radara yanlışlıkla yakalanmama ve psikolojik faktörlermişmiş. Fabrika verisi sizin aracınızın son hızı 188km/h dir. Dolayısıyla sizin dediğiniz gibi farklı Astralarla düz yolda rahatça 210 u biz hiç göremedik maalesef.

+1....
100-120 km hızlardan sonra sapma olayı çok fazla...... özellikle 150 km hızlardan sonra...

89 model omega ile düz lpg bağlı iken lpg de rahat 200km hız yapıyorum..23 yaşında bi araç ama gayette sorunsuz gidiyor. :)

Geri