SON DAKİKA TEM'de zincirleme kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çamlıca gişelerinde 27 aracın karıştığı kaza nedeniyle trafik durdu.

Çamlıca gişelerden İstanbul istikametinde 27 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. TEM otoyolunun Pendik ve Küçükbakkalköy kesimi arasında trafik tamamen durdu.

Beklenen yağışlar, Marmara bölgesinde etkili oluyor. İstanbul'da öğle saatlerinde Anadolu yakasında başlayan yağış, sebebiyle çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Kuraklık tehlikesi sebebiyle İstanbulluların aylardır beklediği yağış, özellikle Anadolu yakasında aralıklarla etkisini artırıyor.

27 aracın karıştığı trafik kazası sebebiyle TEM otoyolunun Pendik ve Küçükbakkalköy kesiminide trafik durdu.

Üsküdar'da da, zincirleme tarfik kazasında da 20'den fazla kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri sağanak yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalara başladı.

Olası su baskınlarına karşı önlemler alındı. Sağanak yağış sebebiyle Kocaeli ve Adapazarı'nda bazı binaların alt katları ve iş yerlerini su bastı.

Kocaeli'de bir binanın alt katında mahsur kalan bir kadın ile 3 çocuğu ve anneleri, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Bilgi için teşşekkürler, Ankarada elektrik kesintisiyle ilgili haber için Ankara muhabirimiz Kadir Dağdelen'e bağlanıyoruz..

:)

sorma ya sudan sonra bide elektrik kesintisi çıktı...

neymiş gardeşim bu angaralıların bitmez çilesi ya... Üzülüyorum valla. Bİ suları yok, bi elektrikleri...

Ben istanbula taşıncam:D:D...

valla billa. bende düşünüyom artık

valla ankarda yaşamak iice zorlaştı işleri zor ankaralıların ,yakında 3 gün lagam kesintisi yapılacak lütfen 3 gün helaya gitmeyin:)diye yeni kesintiler ortaya çıkabilir

Ya bi arkadaşımızın imzasında " ANKARA'DA MELİH GÖKÇEK DENİNCE AKAN SULAR DURUR" çok güldüydüm,
valla İ.M. Gökcek denince akan çalışan herşey durmak zorunda, sabah kalktım lavoboya gittim elimi yüzümü yıkayayım dedim AAA bi baktım SU YOK! ve halada yok. Az bi yağmur yağdı ya bugun kesin borusu patlamıştır...

Dünya Genelinde etkisi görülen Küresel Isınma nın sebebi Melih GÖKÇEK yada diğer illerin Belediye Başkanları değildir, yağmurların yağmamasının sebebinin görev başındaki yöneticilerin olmadığını aklı salim herkes bilir, anlar...

Melih GÖKÇEK' in, suları keserek tasarrufa gitmek istemesinin hata olduğu bir gerçektir ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNDE su temini belediyelerin sorumluluğunda değil DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ' NÜN sorumluluğundadır( http://www.dsi.gov.tr/kurumsal/gorev.htm ), belediyelerin görevi temin edilen bu suyu dağıtmaktır.

Kendi Görevleri olmadığı halde, ANKARA ve İSTANBUL başta olmak üzere birçok belediye su temini konusunda üstün bir çaba sarf etmektedirler...

Geri