6 Ara 2010 #11 opelciyim58 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ocak 2010 Mesajlar 1,397 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Kayseride Cıkmacılarda Astraların Stoplarını Cok Gördüm..
7 Ara 2010 #12 fluminense Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 1,310 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 thskt' Alıntı: aslına bakarsan en mantıklısı o ama belki mantığı öğrenirsem ön farlara da yapmayı düşünüyorum. onlarda da cizik yok ama çok az matlaşma var. Genişletmek için tıkla ... ön farların çok guzel,elleme
thskt' Alıntı: aslına bakarsan en mantıklısı o ama belki mantığı öğrenirsem ön farlara da yapmayı düşünüyorum. onlarda da cizik yok ama çok az matlaşma var. Genişletmek için tıkla ... ön farların çok guzel,elleme
7 Ara 2010 #13 M myalcin85 Kayıtlı Kullanıcı 46-Kahramanmaraş Katılım 19 Eyl 2008 Mesajlar 373 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 40 ıslak olduğu zaman solukluk gidiyorsa plastik cilası işe yarar ama ıslakken de soluk duruyorsa büyük bir ihtimal işe yaramayacaktır
ıslak olduğu zaman solukluk gidiyorsa plastik cilası işe yarar ama ıslakken de soluk duruyorsa büyük bir ihtimal işe yaramayacaktır