Sol arka kapı kilidi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sol arka kapı kilidim arızalı; merkezi kilit ile çalışmıyor elle kapatıp açıyorum. bu gün şans eseri kapı menteşesinin oradan gelen kablolardan kaynaklandığını farkettim; hafif dokununca işlem görüyor bırakınca yine aynı. burada soket tarzı birşey de yok. Kablo içersinde bir kırılma olabilirmi? veya başka ne olmuş olabilir?

orda soket var; kapının içerisine geçiyor; oksitlenmiş volabilir söküp temizlemek gerekebilir; ya da fişler gevşemiştir...

bahsettiğim kablo bu ama ne kapı içerisinde ne de kablo üzerinde bir soket yok. :(

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-2536.webp
    Fotoğraf-2536.webp
    26.6 KB · Görüntüleme: 26
senın sorunun kılıt motorunda kabloda degıl
motora wd40 sık sorun duzelır ama nekadar basarılı olur bılınmez pıyasada ucuz kılıt motorları var orjınalı pahalı degısecek

bahsettiğim kablo bu ama ne kapı içerisinde ne de kablo üzerinde bir soket yok. :(

pardon ya soket ön kapılardaydı; motora giren sokette ya da motorda sorun vardır ozaman; kilidi söküp bakmak lazım; eğer sorun kilitteyse ve wd 40 ile düzelmezse universal motor takarak çözülebilir...

kilitte filan yoktur bence aynı sorun bende de oldu sol arka kapı çalışmadı resimde de görünen kablo körüğünü açtığında kablolarda kopukluk veya soyulma oldugunu göreceksin elektrık bılgın varsa kabloların tamırını yap bantla bitti gitti...

Geri