sokağa park!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üstelik binaların yapımında altında otopark olması gereklı bu yonde ruhsat verıyorlar ama denetım sıfır yanı hersey komedı olmus guzel ulkemde yazık
sankı aracımızı eve,yatak odamıza goturecegız degnekcılerle basedemedıler
kaldırımları dahı otopark yaptılar tam komedı vay halımıze

Giray ve gök alp Babalarınız sağ olsun.
Onlar verirler.;)

Bir ara kelle vergisi düşünüldü. Bundan vaz geçildi şimdi daha az tepki görecek bu yol seçildi. Bu seçimden de önce de gündemdeydi ama seçim öncesi sümen altı edilince şimdi uygulamak istiyorlar. Tahminime göre bu yerel seçimlerden sonra gerçekleşir.:(

Son düzenleme:
böyle giderse arabamı satar yaya giderim ama bu seferde yaya yürüme vergisi icat ederlermi acabaa..

ya öğrenemediniz mi daha? ben size olacakları söyleyeyim:

bu yasa tasarısı medyada çok yer alır. insanlar isyan eder. bi ihtimal bu yasa dava edilir. mahkeme iptal eder. tabi bu zaman aralığında ödeyen öder onlar da MTV lerden mahsup edicez diye uğraşır zaman içinde (bknz: ek vergi). sonuç olarak bu adamlar bu yasayı RAFA kaldırır.

bi süre sonra tekrar gündeme gelir bu yasa. hatta 7 lira olan mebla 4 liraya iner belki. insanlar hem eski bi konu olduğu için en baştaki kdr tepki vermez hem de 7 yerine 4 lira diye şükreder öderler. sonuç: halk bunu da kabullenmiştir.

adamlar her konuda bu taktiği uyguluyo. bi sivri çıkış yapıyolar. sonra tepki alınca bi adım geri atıp olayı askıya alıyolar. ikinci çıkışlarında daha az tepki görüp işlerini yürütüyolar.

taktiğin adı: İKİ İLERİ Bİ GERİ!!!

fetoşun bi şiiri vardı. hatta fetoşçunun biri de şarkı bestelemişti bu şiire. (şarkı güzel ama ne yalan söliim :)) direk yayılma ve iş yürütme taktiklerini anlatıyo:

yolcu buruk baş gerek / gözde daim yaş gerek / huy biraz yavaş gerek / yoksa yollar aşılmaz :D:D:D

ha halk dediğim insan tipinin biri de benim. bi kaç ay evvel belediyeden bütün binalara evlere belediye memurları tebligat getirdi. elden! herkes bu garibim memurlara köpürdü tabi... mevzu şu: belediye butun hanelerden 30küsür milyon ASFALT PARASI istiyo. ödemek zorundasınız. devlet alacağını bırakmaz. hatta 4 taksit veya peşinde %x indirim cazibesini de yaratıyo. kuzu kuzu ödüyoruz. dedim heralde bunlarda para yok dökecekleri asfaltın parasını da halktan istiyo. 2003 te açılacak olan metro hala yarım bekliyo. araya bi de bu su taşıma projeleri girdi. melihin gizli kaynakları da yetmiyo heralde ki halktan harçlık istiyo. ama hiç olmazsa asfaltımız yenilenir dedim. ben ne bileyim ki topladıkları para adamların 1996 yılında döktükleri asfaltın parasıymış!!! ama kuzu kuzu ödüyoruz. 30küsür lira için uğraşacak diilim ya... ver kurtul. nereye kdr daha nelerimizi vercez acaba? ;)

yine biraz uzun oldu kusura bakma SERHAN ;) sen okuma üşenirsen :D:D:D

güselim yurdum ne hala geldi ya.....
dur bakalım..başka neler çıkacak.....
bunun adını burada yazmak istemiyorum..anında şutlanırım..
devlet vatandaş içinmidir yoksa vatandaş devlet içinmidir diye soruyorum..

arkadaslar site olarak aramızda para toplayalım. herkes oraya 2500 ytl vereceğine 1000 lira versin. her yıl bir kişiyi yurt dışına yasamaya yollayalım :D

arkadaslar site olarak aramızda para toplayalım. herkes oraya 2500 ytl vereceğine 1000 lira versin. her yıl bir kişiyi yurt dışına yasamaya yollayalım :D
:alkis: bu yorum en mantıklı yorumdu bence hıc degılse esek gıbı calısır ınsan gıbı yasarız calısmanın da kımseye bır zararı olmaz kaldı kı burada koyun gıbıyız bızı bu hale getırenler utansın,yazıklar olsun ATAM ACİLLLLL :help:

bu devlet hakkında ne kadar yorum yapsak boşşşşşşş ama olsun ÇALIŞINCA OLUYOR ve BERABER ISLANDIK BİZ YOLLARDA daha ne diyelim......

Geri