slm bu arabayı ikici elde elim den cıkartabilirmiyim

toyota dizelde nasıl araştırmak lazım malum dizel araç masraflı olur ben olsam mercedes dahi verseler evle takas etmem
abi mecburum ama rabayı satım ticaretde kulanacam o parayı 54şinci perenkente satış nottasını acacam ora ama önerin icin sagul

fiyat fazla biraz sanırım ama alınca satmak istemeyebilirsnz güzel araba çokta az yakar...

Kaçan balık büyük olur derler :D, bunda da bir hayır vardır.
ya abi evi bi satamadım 4seneden beri ama araba satdım evi satamadık ya bi :(

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.:(
bi satsam rahatlıyacam evdentek şikayetim üsdeki komuşu demeye bin şayit ister tabi acayip sekilde horluyo ya ben de sdabahın körüde yolala gidiyom uykuzuz kalıyom en ii evi satmamk dedim ama satılmıyo ki :(

bi satsam rahatlıyacam evdentek şikayetim üsdeki komuşu demeye bin şayit ister tabi acayip sekilde horluyo ya ben de sdabahın körüde yolala gidiyom uykuzuz kalıyom en ii evi satmamk dedim ama satılmıyo ki :(
Evin tavanına ses izolasyonu yap :D. Ben 3-4 defa pazarlıktan döndüm. Sağolsun satmamı istemeyen komşular alıcılara evden fare, yılan, çiyan çıktığını, lağım bastığını söylüyorlarmış. Ben de evi paracı ablalarımıza kiraya vermeyi düşünüyorum. Hiç olmazsa kira garanti. Onlarda daima nakit bulunur, krizden etkilenmezler. Merkezi yerde, cadde üzeri, bahçeye açılan kapısı da var. Eşyaları koyacak bir yer bulursam hemen kiraya vereceğim. Bu konuda son derece ciddiyim.

36.500 e astra sedan sıfır digital klima ve elegance donanım alınır ya....

sözü geçen para insanların benzer ayarlarda sıfır arabaya girecekleri rakamlar.. kış ve kriz dönemi için biraz yüksek geldi ama tam rakam aralıklarını bilmiyorum bu araçların. Sevmiyorum ondandır:) alırsan hayırlı olsun

Geri