slm bu arabayı ikici elde elim den cıkartabilirmiyim

arkadaşım herkes arabayı verip ev almaya çalışır sende demekki fazla ev var verip ev alacan bence konut gibi sağlam yatırım yok 2-3-hatta 4 kere düşün derim ben,zaten araban var haa bunun dışında istinai bir durum varsa o zaman sen bilirsin genede iyi düşün derim

Arkadaşla aynı fikirdeyim. Bu zamanda ev verilip araba alınmaz. Evi kiraya versen ek gelirin olur, arabaya hiç binmesen bile masrafı var. 2 sene sonra arabayı yarı fiyatına ya satarsın ya satamazsın ama ev fazla zarar yapmaz, hele hele yarı yarıya. Ama evin durumu iyi değil müşterisi varken satayım diyorsan o başka. O zaman evle aracı takas et ama aracı da elinde fazla tutma.

ya ben de öyle düşünüyom konyada benim tanımadıgım galerici yok araba pazarın da da birnumara yerler var ben arabaya binmek kar etmek iin almıyom ev den artan parayla 80 milyarla bidaha ev alacam ev kac seneden beri satılmadı gitdi kiraya da verilmez ya bu ev kıyamam

fiyat hakkında yorum yapmayacağım fakat bu araçlar çok tutuldu, 2 elde çabuk elden çıkartılabiliniyor, gerisi pazarlık işi size kalmış

ya fiyat payalımı degil mi pazarlı da sünetdir tabi :)

araba 2.elde iyi bir model.ancak şu ortamda hiçbir şey fiyatında el değiştirmiyor.
fiyatı normal gibi görünüyor.

ev vin fiyatını 5milyar yukarı cekyim arabayı da satar ken 2 milyar assagı ceyim :D

elinde kalir satamazsin bu arabayi

ev vin fiyatını 5milyar yukarı cekyim arabayı da satar ken 2 milyar assagı ceyim :D

güzel taktik abi zarar etmeyeceğin kesin:D ama araba güzel,ev kiraya filan gitmiyorsa,satılmıyorsa bekleme bence şimdiden hayırlı olsunn..pazarlık sünnettir...:)

toyota dizelde nasıl araştırmak lazım malum dizel araç masraflı olur ben olsam mercedes dahi verseler evle takas etmem

Geri