Skoda octavia hakkında düşünceleriniz?

hem benden tavsiye dsg şanzumanlı düşünün octaviayı.[/QUOTE]
dsg sanzuman ın tam olarak ne farkı oluyor ?

alman her zaman iyidir. bunla birlikte cruze 1.6lt octavia 1.4lt ve ortaya bariz bir vergi farkı çıkıyor ve yakıtıda unutmayalım. açıkçası ben cruze'yi daha çok beğeniyorum ama skoda fiyat kalite ekonomi anlamında daha ön plana çıkıyor. hem benden tavsiye dsg şanzumanlı düşünün octaviayı.

vergi dilimi aynı bahadır 1301-1600 cm3

pardon ben vergileri karıştırdım. DSG çift kavramaya sahip yeni nesil otomatik vites diye tarif edeyim ben size.

skoda forman serisinden sonra bence o eski başarısını yakalayamadı kaldıki kalite ve motor kısmını vw ne devir etti çok da kaliteyi çitasını yükseltti.. ama ne olursa olsun ikinci elde elden çıkışı zor fiyatlarıda çok düşeşden gidiyor normal bir araba ikinci elde 3 kaybediyorsa skoda 5 kaybediyor değer..

pekı sızce chevrolet cruze mu octavia mı cruze ın tasarımı cok hos fıyatlarıda hemen hemen aynı..

motor secenegi sana kalmis ben dizelini tercih ederdim 2.0 tdi rs verziyonunu aliyordum 170 hp uzun süreli deneme sürüsü yaptim cokta begenmistim tam bir alman arabasi kalitede süper almak nasip olmadi ama siddetle tavsiye ediyorum ..bir cok ben markayim diyen arabalari arkasinda birakacak bir araba..

2010 1.6 elegance octavia sıfır 47 bin tl 2009 modeli 10-15 bin km olanları 35 bin tl satılıyor km si 30 - 40 binde olanları herhalde dahada ucuza bulunur eminim hiç bir markada 1 yaşda bu kadar fark etmez.

perofrmans motor kalite bir lafım yok sonuçda ne kadar skoda da olsa o sadece amblem o araç vw seat gibi.. ama işin birde türkiyede bu yüzü var.. ikinci al parça servis v.b

octavı ya degilde superb var onu alın passattan özellikli :)

ikinci el pıyasasının bu kadar kotu olması ıyı degıl gercekten.babaya bende burdan soledıklerınızı soluyorum onunda kafası karıstı ıkıncı elmı alsak yoksa fln demeye basladı :D

Skoda octavia iyi arab(i)a.. :D

yardımınız ıcın tesekkur ederım ruzgar sesı kronıkmıs demek acaba 2010da da aynı sorun varmı :confused: hayırlısı bakalım arastırıyoruz sımdı butun aracları kıa nın cıkardıgı cerato da cok guzel duruyor onu da arastırmak lazım.

Geri