Skoda octavia hakkında düşünceleriniz?

valla çok şık araba. piyasada o kadar 1.4tsi motorlu araç var. patlarsa hepsi patlar, marka bunu göze almamıştır. bütün bu söylentilere rağmen alınır bence. zaten sıfır alıyosun, motorun ölme zamanı gelene kadar sen keyfine bak, dedikleri gibi 150binde motor ölecekse, 100000km rahat bin ondan sonra sat. o zamana kim öle kim kala yani...

skoda'da durum nedir bilmiyorum ama şanzumanını nazik kullanın, zorlamaya pek gelmiyor:)motor çok başarılı.az yakıt tüketiyor, ivmelenmesi güzel, kaliteli bir araba.düşük hacimli aşırı beslemeye sahip bir motor olduğundan kullanıma göre daha erken motor isteyebiliyor.alınmayacak bir araba değil.sportif tad yok, konfor hissinde oldukça başarılı...

kesinlikle pişman olmazsanız. tsi motor harika tr şartlarında çok rahat 200bini görürüsünüz. arkadasımda var aynı 122 likten şuan 150binde hala rektefiye falan filan hiç yapılmadı. rutin bakımlarını yapın, keyfinize bakın. performans, kalite, fiyat açısından son derece mukemmel bir araç. aynı özellikteki jettadan çok daha uygun fiyata. elbette jettanın artıları var fakat o kadar fark verecek kadar değil.

pekı sızce chevrolet cruze mu octavia mı cruze ın tasarımı cok hos fıyatlarıda hemen hemen aynı..

valla cruze tasarımı gerçekten güzel. ama gidip incelemedim binmedim test etmedim. kalitesi hakkında bişi söyleyemicem. ama yeni çıkmış bir model oldugu için riskli bence. özelliklerine göre ucuz bir araba, kaliteden çalınmıs olabileceğini düşünüyorum. insigniayaya çok benziyo, insigniaya parası yetmeyen alsın diye çıkmış bi araba sanki :D

öteki yanda octavia, yıllardır üretimi olan bir model, sadece makyajlandı. kendini ispatlamış, daha kaliteli bi model bence. ayrıca son yıllarda skoda chevrolet ten üstün bence. kısacası benim oyum octaviadan yana.

tsi octavia..cruze u da begenirim ama.
kesinlikle tsi octavia

alman her zaman iyidir. bunla birlikte cruze 1.6lt octavia 1.4lt ve ortaya bariz bir vergi farkı çıkıyor ve yakıtıda unutmayalım. açıkçası ben cruze'yi daha çok beğeniyorum ama skoda fiyat kalite ekonomi anlamında daha ön plana çıkıyor. hem benden tavsiye dsg şanzumanlı düşünün octaviayı.

alman her zaman iyidir. bunla birlikte cruze 1.6lt octavia 1.4lt ve ortaya bariz bir vergi farkı çıkıyor ve yakıtıda unutmayalım. açıkçası ben cruze'yi daha çok beğeniyorum ama skoda fiyat kalite ekonomi anlamında daha ön plana çıkıyor. hem benden tavsiye dsg şanzumanlı düşünün octaviayı.

vergi aynı.

anladım sagolun arkadaslar cruze un tasarımı ınsanın kafasını karıstırıyor gercekten ama dedıgınız gıbı kendını ıspatlamıs bır arac daha mantıklı.

Geri