Sevgili abicim, arada geçen diyalogları okudum da posta koyar bir tavır göremedim arkadaşta, avukatlığa soyunuyormuş gibi algılamayın ama siz biraz alınganlık etmişsiniz. Seat'ın Opeli cebinden çıkarma gibi bir durumu söz konusu olamaz. Kaldı ki Opel'e binen insan da eşdeğer sınıflardaki otomobillerde Opel daha ucuz olduğundandıri fukara tesellisi olarak adlandırdığınıza göre, sizin de Hyundaiye binmeniz, aynı şey sayılabilir İlgi çekme olayına gelince, kadınlar ne için makyaj yapıyorsa Erkekler de egzos sesine o sebepten düşkündürler, yıl 2013 oldu, artık ilgi çekmek için egzos takanlar sadece şahinciler, NEED FOR SPEED ile büyüyen gençlerin sayısı fazla olduğu için sadece ego tatmini için takılıyor o egzoslar, Opel kesinlikle en iyidir demiyorum, ancak sıkıntımız para olduğundan ve ucuz paraya alınabilecek arabalar Opel olduğundan Opel diyoruz genelde...Kusurum olduysa affola.
Saygılar
Mert Alımlı
estağfurullah kardeşim, burası forum tabi ki büyük küçük her kes fikrini söyleyip yazmakta özgür. zaten gereken de o.
benim her zaman yazıp söylediğim gibi araba konusu biraz bütçe, biraz, zevk biraz da beklenti işi.
her kes zevkine, bütçesine, ihtiyaç ve beklentilerine göre bir seçim yapıp kullanıyor.
ben opeli genel anlamda kötülemem, 3 tane opelim oldu vectrayı kısa sürede sattım, 3 yıl kadar astra f, 4,5 yıl kadar da corsa d dizel kullandım bir sıkıntı yaşamadım.
ikici el değerlerine göre tercih edilecek arabalar olduğunu da her zaman söylerim. ancak bu söylemler opelin eski kalitesinden uzaklaştığı gerçeğini de değiştirmiyor. daha arabalara adam gibi bir motor bile koyamadılar.
bu forumda benim takıldığım bir konu var; evet opel forumudur, opel severler çoğunluktadır, çoğumuzun arabası opeldir.
tabi iki opel ağırlıktadır vs. ancak başka marka ile bir konu açılsa belki de o marka hakkında hiç bir bilgisi ve tecrübesi olmamasına rağmen o markanın şunları iyi ama şunları da kötüdür gibi bir yorum yerine kafadan at gitsin çöp tenekesine bir halta yaramaz yaklaşımı belli bir noktadan sonrainsanı ister istemez rahatsız ediyor.
hiç bir marka babamızın malı değil, bu gün opele bineriz yarın şartlar değişir başka markaya. ama şu var yiğidi öldür hakkını yeme, yorumlar biraz da objektif olsun.
ben tofaşın her türlüsünü, hondayı, opeli, toyotayı, seatı, skodayı aldım kullandım, sattım. şimdi ise benim için parasını tek hak eden araba olduğudüşündüğüm için i30 aldım ona biniyorum.
hyundaiyi almadan önce üyesi olduğum bu ve başka bir kaç forumda astra j sedan ile kia ceed hakkında konu açıp arkadaşların fikirlerini aldım.
hem motor hem de donanım olarak i30 kafama yattığı ve bir de üstüne öğretmen indiriminden dolayı 3.000-4.000 lira gibi bir indirim yakalayınca tercihim i30 oldu.
13 yıl önce ev aldığımda bütçem ona elverdiği için ev borcunu ödeyinceye kadar 6 yıl serçeye bindim, bunlardan hiç gocunmam.
ama yorum yaparken her zaman objektif oldum ve bildiğim gerçekleri tüm açıklığı ile yazdım.
bu konuya dönersek; konu arkadaşın leon FR hakkında görüş istemesi, bu konuda her kes fikrini beyan etmekte tabi ki hür bunda sıkıntı yok.,
belki ben de konuya biraz sert girip kısa ve öz cebinden çıkarır yazdım geçtim.
buna da amenna, bu fikrimin karşısında olanlara da amenna.
benim kafama takılan arkadaşın halkın rahatsız olduğu ve kanunun suç saydığı eksoz meselesini marifetmiş gibi bütün gözler benim arabamda, bakan dönüp bir daha bakıyor edasında yazdığı cümleler oldu.
aslında sen haklısın, benim o arkadaştan büyük oğlum var bazı şeylere gülüp geçmek lazım.
çok kuralcı ve bütün kural ve kanunlara son derece uyan birisi olarak müziğin sesini sonuna kadar açan, eksozunu açan vs. davranışlarla halkı rahatsız eden insanlara tahammül edemediğim için belki de ban alınganlık gösterdim.
rahatsızlık kaynağı olduysam bu arada bütün forumdan özür dilerim.
sana da ayrıca teşekkür ederim. saygılarımla.