Sizce Mokka nasıl?

Ynt: Sizce Mokka nasıl?

1,6 dizelini bekleyin derim eğer dizel alma niyetiniz varsa. Beyaz renk ve cam tavan ikilisi yakışır. :)

Valla benim hanımın en beğendiği Opel modeli. Bugün satıyorum Astra'yı Mokka alıyorum desem havalara uçar. ((:

B sınıfı değil de C sınıfı SUV olsa tadından da yenmez aslında hele ki 1.6 dizel motor ile.

GNSpower link' Alıntı:
Valla benim hanımın en beğendiği Opel modeli. Bugün satıyorum Astra'yı Mokka alıyorum desem havalara uçar. ((:

B sınıfı değil de C sınıfı SUV olsa tadından da yenmez aslında hele ki 1.6 dizel motor ile.
aynısını benim hanım diyor ne tesadüf :) daha dün içini tekrar inceledim kapı içi plastikleri çok dandik ve trim sesi yapacak gibi duruyor ama dizel 1.6 4x4 otomatiği olsa alınabilecek bir araç :)

Valla geçen porsche cayenne'ye bindikten sonra bütün suvlardan soğudum :D

ulas79 link' Alıntı:
aynısını benim hanım diyor ne tesadüf :) daha dün içini tekrar inceledim kapı içi plastikleri çok dandik ve trim sesi yapacak gibi duruyor ama dizel 1.6 4x4 otomatiği olsa alınabilecek bir araç :)

4x4 başka bir arabaya geçmeyi dert etmem, arkadaki yazı değişmemiş olur. ((:

Bizim hanımda bundan sonra Mokka alalım diyor. :) Boyutları biraz daha büyük olsa direkt dalarım :)

Ben çok sıcak bakmıyorum içi çok dar sıkıcı bir atmosferi var.

Sonuçta Corsa üzerine geliştirilmiş bir araç.

Bu haliyle böyleyse Astra ve özellikle Insignia platformu üzerine bir araç inşaa edilse acaba kalitesi sürüşü nasıl olur diye düşünmedim değil  8)

Bence goruntusude dahil iyi bir ozelligi yok.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sonuçta Corsa üzerine geliştirilmiş bir araç.

Bu haliyle böyleyse Astra ve özellikle Insignia platformu üzerine bir araç inşaa edilse acaba kalitesi sürüşü nasıl olur diye düşünmedim değil  8)
O zaman Q5 ve Q7 rakip görmüş olur. :)

Geri