yok o kadar etmez
ortalama sana tam fiyat veremesemde şu dediklerin 4 milyarı geçmez koltukları soğutmalı istemessen birde şu triptonik şanzımanı çıkarırsan listenden tabi

deri koltuk +ısıtma 1200 tl Koltuklar bmw mercedesdeli gibi deri 700 tl italyan ısıtma sistemide ön koltukalr deri ile beraber yaptırırsan 500 tl civarı tutuyor arkayıda istersen sanırım onada bir ekstra 500 verirsin
elektrikli ve hafızalı koltuklarıda çıkmacıları gezersen kovalarsan çok kelepire bağlarsın

bende oldum olası şu elektrikli koltukları lüksden göremedim neticede bir koltuk ayarıyla kaç defa oynarsınki ancak yıkamacılar bazen bozar oda bas bir düğmeye hafif poponu ileri çek tamam dır onun elektriklisine ne gerek var ben ondanda hızlı yaparı hafıza olayına gelince arabasına özen gösteren biri asla zaten başkasına vermez ben şahsen vermem
waeconun buzdolapları var soğutuculu ve ısıtıcılı 200-300 tl civarı sinbonunda var onunki daha ucuzdur..
geri kalan multi medya olayına gelince ortaya bir tavan lcd si bir laptop bir anfi senin güneşliklere sağ sol lcd li güneşlik centrafuse programı kurucaz

navi bluetooth wireless v.b

toplamda buda 1.5 milyar tutar
tavan lcd 500 desen
güneşlikler 200 dolar sağ sol ebay fiyatı zaten türkiyede bulamassın
bir p4 laptop 200 tl civarı ikinci el ekranı arızalı bul mümkünse
gerisi işçilik 300 de işçilik de
yani kısaca tutmaz o kadar