sizce lüks konfor için gerekli donanımlar neler

elektrikli koltuk...

Ikinci bir kişi aracina hayretler içinde bakiyorsa emin ol ki bir artisi vardir.

vallahi bende tek eksik deri koltuk oda olsun isterdim..

pek çok şey standart hale geldi zaten..dikkat ederseniz abs , ebd , airbag gibi donanımları yazmıyorsunuz..

ayrıntıda konfor adına pek çok şey eklenebilir ama özellikle gm nin basit konfor donanımlarını modellere standart olarak koyma konusunda duyarsız olduğu ve açık söylemek gerekirse insanları keklediği görüşüne katılıyorum...

astra f,g ve h de bu her zaman böyleydi

konforla güvenlik ayrı şeyler bence açıkcası insanlar faydasını görmediği zevkine varamadığı keyfini çıkaramadığı şeylere konfor diyemiyor yani bir arabada abs esp olmasın ama ısıtmalı koltuk deri döşeme olsun elektrikli koltuk olsun o insan için o araç lüksdür

hepimiz bu abs esp donanımlarını yazmamamızın nedeni lüks konfor olarak görmediğimizden güvenlik dediğim gibi ayrı bir şey ve ne yazık ki tarih boyunca hep konfor lüksün performansın arkasında kaldı..

Vectra elegance'a göre söyleyeyim: Otomatik far silsilesi yoktu, paketle alınabiliyormuş galiba.
- Sağ aynada kararma özelliği yoktu, park güvenliği v.b. için koymamış olabilirler ama olsa benim için daha iyi olurdu :)
- Torpidoda vardı ama kol dayamanın altındaki bölüme soğutma yapılsa fena olmazdı
- Isıtmalı direksiyon güzel olurdu birde olabiliyorsa deri olmayan döşemelere ısıtma-soğutma.
- Orjinal telefon
- Uzaktan kumandadan bagajın açılması, aslnda yaptırılabilir galiba bu..
- Mp3 çalar, dvd oynatıcı ve orjinal renkli ekranda olmazsa olazlardan tabi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Tabi bu donanımlar orjinalde olsa fiyatda orjinal olurdu orası başka.. İsteyenin bi yüzü kara :D:D

ayrıntıda konfor adına pek çok şey eklenebilir ama özellikle gm nin basit konfor donanımlarını modellere standart olarak koyma konusunda duyarsız olduğu ve açık söylemek gerekirse insanları keklediği görüşüne katılıyorum...

astra f,g ve h de bu her zaman böyleydi
cok haklısın 2008 model astra g nin arka camları krikolo boyle bi sacmalık olamaz. adama sorduğumda verdiği cevabı aynen yazıorum (simdi bu astra-g ler klasik oldu ya ondan koymuyolar) dedi. gülermisin ağlarmısın

Vectra elegance'a göre söyleyeyim: Otomatik far silsilesi yoktu, paketle alınabiliyormuş galiba.
- Sağ aynada kararma özelliği yoktu, park güvenliği v.b. için koymamış olabilirler ama olsa benim için daha iyi olurdu :)
- Torpidoda vardı ama kol dayamanın altındaki bölüme soğutma yapılsa fena olmazdı
- Isıtmalı direksiyon güzel olurdu birde olabiliyorsa deri olmayan döşemelere ısıtma-soğutma.
- Orjinal telefon
- Uzaktan kumandadan bagajın açılması, aslnda yaptırılabilir galiba bu..
- Mp3 çalar, dvd oynatıcı ve orjinal renkli ekranda olmazsa olazlardan tabi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Tabi bu donanımlar orjinalde olsa fiyatda orjinal olurdu orası başka.. İsteyenin bi yüzü kara :D:D

senin istekler biraz esk imoda kalmış :)

kolçak soğutma zaten artık aşırı ekstrem bir şey olur :)
telefona gelince artık araç telefonu kalmadı zaten bluetoot geldi mertlik bozuldu :)

uzakdan bagajın açılması güzel onu yaptırabilsek güzel olurdu sanırım ona bagaj açma motoru lazım

tabi ekranımız cid olsa ve her şeyi ondan yapabilsek güzel olurdu :p

senin istekler biraz esk imoda kalmış :)

kolçak soğutma zaten artık aşırı ekstrem bir şey olur :)
telefona gelince artık araç telefonu kalmadı zaten bluetoot geldi mertlik bozuldu :)

uzakdan bagajın açılması güzel onu yaptırabilsek güzel olurdu sanırım ona bagaj açma motoru lazım

tabi ekranımız cid olsa ve her şeyi ondan yapabilsek güzel olurdu :p
E haliyle 04' model vectraya göre yazınca eski görünebilir.

Kolçak soğutma derken kolçak buzdolabı diyeyim daha iyi anlaşılması için

Arabada fazla yolcum olmadığından eski moda tel daha çok işime geliyor, handfree'den

Mersoların bazılarında ön göğüs,kolçak v.s.'nin soğutma-ısıtmalı vardı sanırım.

o mercedes :)

bagajı otomatik açma kapatma araştırdım basitmiş yapanlar olmuş

birde ani durumlarda frene basdığınızda otomatik yanan 4 lüler oda güzel bir olay benim arabada varmı o donanım bilmiyorum bir kaç kez frene aniden abandım ama hiç 4 lüler yanmadı gerçi adamlar megane a bile koymuşlar o özelliği :D

Geri