Sizce fiyat nasıl ? (corsa bakım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak şöyle söylüyüm opelparcaci.com adresine girip fiyatlara bakabilirsin.. site şuan yenileme aşamasında ama genede fiyatlar bakımından bir yardımı olur sanırım

bak şöyle söylüyüm opelparcaci.com adresine girip fiyatlara bakabilirsin.. site şuan yenileme aşamasında ama genede fiyatlar bakımından bir yardımı olur sanırım

evet şuan sitedeyim bakıyorum,bu arada yardımda istesem ayıp olmaz sanırım benim arabam debriyaj istiyor kaça malolur diye bakıyorum bugün gittiğim yer 350 dedi ama bilyalar değişirse 500 civarı dediler parçaya bakıyorum 1.3 cdti için 288 ytl yazıyor,sanırım benimkine olmaz o (1.7 Dti) bilginiz varmı bu konuda?

evet şuan sitedeyim bakıyorum,bu arada yardımda istesem ayıp olmaz sanırım benim arabam debriyaj istiyor kaça malolur diye bakıyorum bugün gittiğim yer 350 dedi ama bilyalar değişirse 500 civarı dediler parçaya bakıyorum 1.3 cdti için 288 ytl yazıyor,sanırım benimkine olmaz o (1.7 Dti) bilginiz varmı bu konuda?

işçilikle beraber 280 ytl bilyalarda işe girerse 470 ytl olur

onuda sordum dediğine göre bilyelerde problem olmamıştır. dedi..

işte o zaman iyi aysonu geliyor borçlar falan derken :( debriyajdada kafam kalmadan yaptırmak istiyorum :)

arkadaşlar bugün bosch car service'te 15.000km bakımını yaptırdım. hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi değişti. yağ değişti, motor yıkandı, el freni ayarı yapıldı, araba iç-dış yıkandı. toplam 140 ytl. artan yarım litre yağı da aldım ne olur ne olmaz diye :) başından sonuna izleyip, yaklaşık 20 soru sordum. gayet memnun kaldım. amaç reklam değil, deneyim paylaşmak. bilgilerinize...

Geri