siz olsanız?

pzeronero' Alıntı:
her zaman önce okul, hayatın boyunca calisacaksın zaten :) ama diploman olursa, iyi işlerde çalışabilirsin.biraz daha sabır
arkadasım kararım netleşti yarın okula gidiyorum herkeze teskkürler karar vrememiştim sıkılmıştım yardımcı oldunuz ALLAH (CC) hepinizden razı olsun forum kardesliği:) yarın okula gideyim artık 3 haftadan beri gitmedim . cumaya kadar görüşemicez:cry: kendinize ii bakın özlücem sizi:(

Hayatına ve geleceğine forum olarak yön vermek mutluluk verici bizim için... ! Sen doğru kararı verdin.

GİT DOSTUM OKULUNA 3 HAFTA KAYTAMIŞIN BAK ALLAH BİLİR KAÇ DERSTEN DEVAMSIZLIKTAN KALMIŞINDIR ŞİMDİ BÖLÜMÜNDE GÜZEL BAK KIZLAR FALAN DA VARDIR ORTAMIN OLUR EN AZINDAN:good:

kurt_35li' Alıntı:
söyledikleriniz doğru arkadaslar su anda fikrim biraz daha bırakmamam dan yana :o

Biraz daha bırakmamandan ziyade, daha sıkı sarılıp iki senelik dönemini kayıpsız ve sınıf tekrarı olmadan tamamlaman. Diploma kullanmasan da altın bilezik gibidir gün gelir bozdurur harcarsın :D

oku oku oku!!!

2 seneyi bitir 4 seneliğe geçiş imkanın varsada dene...Elinde bulunsun, ben 4 senelik müh bitirdim fakat çok farklı bir iş yapmayı düşünüyorum onun için daha 1.5 sene okumam gerekeçek,yapacağım işinde mühle yakından uzaktan alakası yok ama elinde diplomam olsun yeri gelir o işide yaparız bir gün.Herkes diyor bosuna mı okudun diye ama elbette bir yararı olucağını düşünüyorum.Bu senin içinde geçerli .

masterimi yaparken bir deney icin arka arkaya yaklasik 30 parcayi cnc tezgahina monte edip söktüm. 2 saatten fazla sürdü. neyse sonunda hocaya "ya amma yoruldum" dedim..
cevap güzeldi:

"ilerde bunlari yapmamak icin simdi okuyorsun"...

su an airbus almanyada mühendisim. hem rahat isim var, hem parasi ii...

tavsiyem oku....

valla okumanın zararı olmaz hem okuyup hemde calısabılırsın

bnce önce oku

kesinlikle okurdum yerınde olsam..

Geri