siz olsanız ?????

hayırlı olsun aracın kazasız belasız sür markası ne ?bende 20 gibi düşünüyorum bende corsayı...

Bende geçen sene seninki gibi corsayı satıp daha geniş bir sey alacaktım hatta a3 siparişi vermiştik sonra caydık vazgectim biraz daha borsa falan oynadım nasıp buna oldu Freelander td4 2005 model

kazasız belasız kullan hocam .....

Eyvallah hocam sende inşallah alabileceğin en iyi aracı alırsın

kesinlikle corolla alırım tek kelimeyle muhteşem ses yok arıca yok kronik hata yok yok oglu yok arabada hıı görünüm evet cok güzel olmasada içi motoru şahaser yaratmış adamlar şuanda dünyanın en iyi dizeli adamlara ait bence:D vercen parayı alcan. arabaya normal bakımlarını yaptırırsın istersen 500.000 e kadar binersin adamlar yapmış cidden

Valla focusun dizelini benim astra dizelle kıyasladığımızda çok kötü bir araba gibi geldi bize. Birincisi dizel bir arabadaki ses yalıtımı ancak bu kadar kötü olabilir. Tamamen kamyon sesi ile yolculuk ediyon.

dizel alacaksan toyota d-4d...

aga78' Alıntı:
toyota güzel bence ama ben olsam katiyen opel almam başka bi alman da olabilir

aynen katiliyorum

adamlar millet opelden sogusun diye yapmadini birakmadi..

burda bi arkadasin ailesinin jaguar x typei vardi. bi toyota corolla test sürüsü yapalim dediler,aninda aldilar...

jaguardan iyi diyor...

toyota al,rahat et.. 2-3 fazla verirsin ilk basta ama sonradan fazlasiyla o parayi kurtarirsin...

tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar ama corolla dizel baz model 38 milyar çok pahalı yani focustada kamyon gibi ses geliyor biliyorum ama performansı çok çok iyi 209 ps ve 240 tork war arabada....

pardon 109 beygir yanlış yazmışım

Geri