Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arabamı sattıkdan sonra bu 2 arabadan birini düşünüyorum yorum yaparak oy kullanırsanız sevinirim.Yakıt olarak ve aile olarak parça bakımından değerlendirirsen.
vectra Cye 1.6 atmosferik motor biraz yetersiz. normal sürüşte de, bastığında da astradan fazla yakacağını kullanmış biri olarak söyleyebilirim. Astra al.
vectra Cye 1.6 atmosferik motor biraz yetersiz. normal sürüşte de, bastığında da astradan fazla yakacağını kullanmış biri olarak söyleyebilirim. Astra al.
Bence Vectra C alın Performansı astraya gore kotu yakıtıda bıraz fazla olabılır ama Konfor ve Vectra C lerın ıc-dıs dızaynı harıka bence bagajıda cok genıs hem aıle arabası kucuk degısıklıkler yapınca sportıf bır arac oluyor
zaten astra g kasa kullanıyormussunuz yada kullanıyordunuz tekrar 2004 model almak bana mantıklı gelmedi vectrada agır kalıyor bence astra H diyorum ben