Siyaset değil Ülke bütünlüğü????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 sayfa yazarım burda da konuş konuş birşey değişmiyor, cehaletin göz kör olsun.

Konuları tek tek ele almak ve doğru bildiğimizi her ortamda korkmadan çekinmeden konuşmak gerek...

Bıkmadan, usanmadan ve en önemlisi korkmadan ...

Kaçarsak, Susarsak ortalığı boş gören it köpek sürüleri azdıkça azar...

Ampül Sönüyor! Işık söndükçe İçi Belli olmaya başladı!
Çok ucuz çıkarlar uğruna devleti ülkeyi 2 ye bölecekler en son çağre iç savaş dış ülkelerin türkiyenin büyümesini istemiyenlerin amacına nasılda yavaş yavaş ulaştıracaklar yazık çok yazık.Atatürk Gençliğe Hitabesinde bile nasıl geleceği görmüş bunlara suistimal vermeyin dercesine akıl verici cümleler kullanmış.

Bir gazeteci “Kürdistan mı dediniz?” diye sorunca Gül “Ne diyeceğim? Kendi anayasalarında yazıyor” yanıtını verdi.
Türkiye içinde bir çok kökeni barından laik ve demokratik bir ülke.Tek Türk'ün veya kürdün şuyun bunun ülkesi değil hepsini içinde barındıran bir ülkedir.Ama ben Rumum,Aleviyim,Çerkezim,Lazım,Göçmenim,Arnavutum,Şuyum buyum Kürdüm ben toprağım var diyen varsa.Türkiyeyi Türklüğü benimsemiyorum diyen varsa Halaa Ben kürdistanlıyım diyenler çeksin gitsin! Kuzey Iraka.

ampül sönüyor! Işık söndükçe içi belli olmaya başladı!

Türkiyeyi türklüğü benimsemiyorum diyen varsa halaa ben kürdistanlıyım diyenler çeksin gitsin! Kuzey iraka.

+100000

Bu kadar olaylar aşikarken bakalım bu seçimde neler olacak çok merak ediyorum

cumhurbaşkanıydı bir de değil mi.sırf bu söylem bile bölücülüğün ne derecede olduğunu göstermekte...

Bazı insanlar hangi ülkede yaşadığını unutuyorlar. Ülkemizin o kadar sorunu varken, yetkili yetkisiz idareciler diğer ülkelerin içişlerine karışıyorlar, onlara akıl vermeye kalkıyorlar. Kimse de sen asıl kendi ülkendeki sorunlara bak demiyor. Kendi ülkelerinde dertlere çare bulamayanların gündem değiştirmek için beyhude çaba harcamalarına akıl sır ermiyor. Ortadoğu'da dişlerine dokunan karışmadıkları, akıl vermedikleri ülke kalmadı, sıkıyorsa Libya'ya akıl ver, İran'a akıl ver. A.Gül, herkesin, her kesimin cumhurbaşkanı olacağım demişti. Sözünü tuttu. Türkiye dahil bir çok ülkenin cumhurbaşkanı gibi. Belki iyi niyetli olabilir ama, rahatsız olanlar da var. Sonuçta fatura hep bize kesilmiyor mu?

Geri