Siyaset değil Ülke bütünlüğü????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renk artık belli oluyor....

Aslında çok şaşırmamak gerekiyor;

Millet Meclisinde ki Kürtçe Söylemlere, Devletin Başbakanını açık açık tehdit edenlere, ülkenin doğu illerini Kürdistan olarak nitelendirenlere, Bebek Katili Sözde Elebaşının mitinglerde çarşaf çarşaf resimlerinin asılmasına ve serbest bırakılması yönündeki çağrılara sessiz ve tepkisiz kaldıklarında sonraki adımlarının bu ve benzeri yönde olacağı zaten belliydi...

Efendiler, Koltuk ve Makamlarının hesabına hala meydanlarda KRİZ teğet geçti, ekmek karneyle veriliyordu söylemleriyle milleti uyuturken, Öte yandan Kendini bilmez it sürüleri, ortalığı boş gördükçe Bebek katili apo yu MANDELA ya benzeterekten serbest bırakılmasını istiyorlar...

İktidar partisi ile muhalefet partileri siyasi geçmişleri ile didişirken, Ülke elden gidiyor ...

ALLAH Sonumuzu Hayır Etsin...

Son düzenleme:
:(ne olacak bu ülkenin hali,ne olacak:(!??

şuan ki ortamıda görüyorsunuz..helal olsun başka bişey demiyorum

:(ne olacak bu ülkenin hali,ne olacak:(!??

Hepsi hesap verecek...

Bu ülke sahipsiz değil, Milli Mücadeleyi başlatan Ergenekon benzeri yapılanmalar değil, Kuvayi Milliye Ruhuydu...

Bu Ülkeyi iç savaşa sürüklemek ve ülkeyi bölmek isteyenler ile yetki sahibi olupta tüm bu yapılanlara göz yumanlar bir kez daha görecek ÇILGIN TÜRK leri...

Zamanı geldiğinde hepimiz üstümüze düşen görevi seve seve yapacağızdır...

' SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR '

Son düzenleme:
şunu unutmamak lazım ki amerika ''sevmediği bülbülün sesini dinlemezmiş'', birilerinin sayesinde iktidara gelirsen o birilerine hizmet edersin,diyetini ödersin ödemezsen zaten sonun saddam gibi,laden gibi vs.vs gibi olur kısaca bunda bu kadar garipsenecek bir durum yok herşey ortada zaten bunlar da geldıklerı gıbı gıderler önemli değil bu ülke kolay kazanılmadı kolay da verilmez sessiz duran halka uyumus,sindirilmiş gözüyle bakmamak lazım iş başa düşmesin yeter onlar uyuyanları da ayıktırmasını bilir ...

ne bekliyorduk ki.yüzde 47 gibi bir oy almış kısaca her iki kişiden birinin bu hükümeti benimsediği ya da zorla benimseme gereğinde kaldığı af edersiniz ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket ettiğimiz birazda sürü psikolojisiyle hareket edip aman bu hükümete bir şey olmasın zaten kredi faizleri düşük diyip 2007 temmmuz seçimlerin de bilip bilmeden gidip oy verdiğimiz yok döviz yerinde sayıyor deyip aman oy verelim de hep yerinde saysın diyen zihniyet hep biziz.sonra soruyoruz birbirimize yav bu adamlar bu oyu nasıl aldı ben vermedim acaba sen mi verdin oyunu oynamaya başladığımız kişiler kimler tabiki de bizleriz.onun için bu tür söylemler bizim zorumuza gitmesin bu türkiye nin seçimi öcalan bu ülke de sayın da olur yakın da başbakan da olursa şaşırmayın.bu ülke yakın zaman da parçalanmaya başlarsa sakın üzülmeyin.yakında bu ülke bizimdi şimdi yabancı olmuşuz dersek şaşırmayalım.
kusuara bakmayın bu işlere kafam çok bozuluyor bundan 5 ay önce 85 kişinin çalıştığı işletmemi kapamak zorunda kaldım.mecburiyetten memleketten ayrılıp istanbul da tekrar iş kurmaya çalışıyorum.allahı ma şükür aç değil açıkda değilim ama yarınımdan da umutlu değilim açıkcası.o kadar acizleştik ki ülke olarak kendimize ait bir bankamız bile yok (bana kalkıp da ziraat ya da vakıfbank felan demeyin)iki senedir bizi öyle bir uyuttular ki bir iki kağıta elimize paraları verdiler ucuz kredi niyetine şimdi sokak ta ki simitçi ye kadar herkes borçlu yazının başında da dediğim gibi 29 mart ta aman bu sistem bozulmasın diye dayanacaz yine hükümetime oyumuzu
üzülmeyelim bu tür söylemlere yakında bizimde kelime dağarcığımıza girer bizde bu kadar kolay telaffuz ederiz.(kürdistanı apo yu)
neyse özür dilerim.herkese saygı duymak zorundayız.sonuçta demokrasinin işlediği bir ülkedeyiz.ÇOĞUNLUK NE DERSE "O" OLUR

herkese saygı duymak zorundayız.sonuçta demokrasinin işlediği bir ülkedeyiz.ÇOĞUNLUK NE DERSE "O" OLUR

Demokrasiyi Amaç değilde, Araç olarak gören ve bu araçtan aldığı güç ile haddini aşan söylemlere asla saygı duymak zorunda değilim, isterse % 97 oy alsın...

Burada konuyu, tüm dünyada etkisi gözlemlenen Ekonomik Kriz ile birleştirmekte pek doğru olmayacaktır...

Hükümetin her alandaki icraatları oturulur, eğirisyle doğrusuyla tartışılır ama konu VATAN, MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK...

Herkes AKP ye oy atarken, bu ülke bölünsün, hergün gencecik evlatlarımızı toprağa verelim, it sürüleri ortalarda devlet kurma hayaliyle her türlü vatan hainlikleri yapsın diye vermedi...

yani AKP ye oy veren herkes, vatan haini değildir...

ama şuanda Hükümetin izlediği politika ortadadır...

Millet uyanmalı, iç ve dış düşmanları tanımalıdır.

Nasıl olacak bilmiyorum ama, bu devran böyle gitmez...

İç savaşa doğru gidiyoruz...

Fazıl Say'a mı uysak napsak...

Koca bir yalanın içinde yaşıyoruz. Aklınıza gelen herşey yalan. (ekonomi, demokrasi, adalet, sosyal devlet, özgürlük, oy vermediğini söyleyen ahbabınız, komşunuz bile yalan...)

10 sayfa yazarım burda da konuş konuş birşey değişmiyor, cehaletin göz kör olsun.

Geri