Siyah İnsignia cı arabayı yavaş kullan !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçenlerde bir arkadaşım bir magandaya bulaştı ve kavga sonucu arkadaşımın yüzüne falcata kesiği olda 18 dikiş ve aylar süren bir dizi ameliyat olacak ve yaptığı masraf cabası değermi arkadaşlar kimin ne olduğu belli değil haberlerde duyuyoruz bir park yeri yüzünden insanlar bibirini öldürüyor bence eyvallah demek belasını bulur bi yerden insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı

Delikanlılık sessizliktir,delikanlılık zeki manevraları beyninin kıvrımlarına yayabilmektir.. Delikanlılık yüksek desibel değil bir bakış bir harekettir.. Sessizce çekilmek irade gücüdür ve en zor elde edilen güçtür.. Ben bunu çoğu zmaan yapamıyorum ama en DOĞRU su bu bundan eminim..

Delikanlılık sessizliktir,delikanlılık zeki manevraları beyninin kıvrımlarına yayabilmektir.. Delikanlılık yüksek desibel değil bir bakış bir harekettir.. Sessizce çekilmek irade gücüdür ve en zor elde edilen güçtür.. Ben bunu çoğu zmaan yapamıyorum ama en DOĞRU su bu bundan eminim..
:good::good: eyvallah en doğrusu budur başka lafa gerek yok

birde piyasda gezen hani derler ya faça şahin veya doğan uzak duruyorum bulaşmamaya çalışıyorum içinde acayip tipler sanki bela aramak için trafiğe çıkmıslar biz opel kullanıcısı olarak bu gibi tiplere malzeme olmamamız lazım

birde piyasda gezen hani derler ya faça şahin veya doğan uzak duruyorum bulaşmamaya çalışıyorum içinde acayip tipler sanki bela aramak için trafiğe çıkmıslar biz opel kullanıcısı olarak bu gibi tiplere malzeme olmamamız lazım
O tip insanlar tek yaşayamazlar. Bu türler özel hayatlarında da grup halinde yaşıyorlarmış :eek:.

Arkadaşlar çok sıkışık durumda kaldığınızda kavga etmek yerine polisi arayıp kavga değilde yolumu kestiler gasp etmeye çalışıyolar diyin polis hemen gelir ve kolay kolayda kurtulamazlar.

kemal bey avatardaki resme bayıldım, die-hard 3 sanıyorum, tünellere girdiği sahne :D

tipleri kullandıkları araç marka modeline göre sınıflandırmayalım bence, aynı tiplerden bmw lerde jiplerde de görebiliyoruz. zaten tipten anlaşılıyo, direksiyon tutuşları bile bi tuhaf oluyo o tiplerin.

beyaz saçlı olgun gri Vectra GL si olan abi burdaysan bugün yaptığın terbiyesizlktii ;) bende ariyim belki burdadır!

bnmde geçen birisi üstüme kırdı arkadaş camdan bezbol sopası çıkardı kaçtı yani illa etkiye tepkimi verelim anlamıyorum amaçsız insan dolu.2 kere başkasının yüzünden kaza atlattım üstüme kıranlar oldu sonra bezbol sopasını eksik etmedim aracımdan :):)

Geri