B
bahadircakir
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Siyah Araca Cam Filmi Uygulatmalı mıyım?
uçları nasıl yakılıyor??
[/quote]
inanın uygulamayı izlemedim. sadece bilgi verilmişti. bitim yerlerini yakıp belli olmamasını sağlarız diye bende tamam demiştim ve belli olmadı yada umursamadı polis artık bilemicem. bu yakma dediğim komple camı lazerle yakıp karartma değil yalnız karışmasın.
erdem link' Alıntı:[quote author=bahadircakir link=topic=525.msg50507#msg50507 date=1318234432]
bencede cam filmi her araca sart. güvenlik açısından da baya etkili. herhangi bir kırılmada veya hırsızlara karşı. benim aracım siyah ve 5 cama film uygulaması var. numarasını bende bilmiyorum. yazın güneşi kesmeside ayrıca rahatlık veriyor. geçenlerde de çevirmede polis baktı baktı anlayamadı film olduğunu. uclarını yaktırmıştım çünkü. sordu film mi var diye bende renkli cam dedim geçtim
uçları nasıl yakılıyor??
[/quote]
inanın uygulamayı izlemedim. sadece bilgi verilmişti. bitim yerlerini yakıp belli olmamasını sağlarız diye bende tamam demiştim ve belli olmadı yada umursamadı polis artık bilemicem. bu yakma dediğim komple camı lazerle yakıp karartma değil yalnız karışmasın.