Sivas TEAM Ankara'ya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöle oluyor :D:D Onur yoktu ama inanın hem arabayı fullettim hem yıkattım yıkamacı arka tarafta bide bez verdiler sağolsunlar büyük ihtimal arabadadır bez adresi filan yazıor :D:D bekledim ama gelmedi işinin başında değil ki paso gezior :D:D

Bi arattırsaydın be Serhan. Ne zaman oldu bu iş?

O zaman soruları şu şekilde değişiyim ben..
Sivas'a hangi rüzgar attı seni? Gardaşlar (Kardeşler) Ormanı'na kim çıkardı?? referansı olmayan biri çıkmaz oralara.. :) detay istiyoruz..

Bi arattırsaydın be Serhan. Ne zaman oldu bu iş?
Abi 1 sene oldu galiba:cool:

O zaman soruları şu şekilde değişiyim ben..
Sivas'a hangi rüzgar attı seni? Gardaşlar (Kardeşler) Ormanı'na kim çıkardı?? referansı olmayan biri çıkmaz oralara.. :) detay istiyoruz..
:D:D sivas tunning desem aktivitelere fazla katılan biri desem kırmızı corsa b si olan biri işte yav :D:D üniversitede az buluşma olmamış :D

İkincisi bize ulaşmak çok kolay sonuçta sivasta.. geldinde aramadın çok büyük ayıp etmişsin..

hayat suprızlerle doludur son dakıka hersey deyısebılır :)

İkincisi bize ulaşmak çok kolay sonuçta sivasta.. geldinde aramadın çok büyük ayıp etmişsin..
Ya Bora bilmiyorum işte geldim bi Onur'a uğrayım dedim bulamadım ne diyim haklısın:sorry:

Ya Bora bilmiyorum işte geldim bi Onur'a uğrayım dedim bulamadım ne diyim haklısın:sorry:

Senin açından üzüldüm.. Güzel bi sanatımı icra ederdim misafir ederdik seni ama.. Nese artık bu sefer pek aklına gelmedik anlaşılan bunu affettirmek için bide bizi görmeye gelirsin..

Senin açından üzüldüm.. Güzel bi sanatımı icra ederdim misafir ederdik seni ama.. Nese artık bu sefer pek aklına gelmedik anlaşılan bunu affettirmek için bide bizi görmeye gelirsin..
Söz :good:

Değişik bi başlık ve içerik olmuş ki :)

bu çocuk hep böyle yapıyo yaa nolcak bunu halii :p:D:D:D

Geri