- Katılım
- 26 Nis 2008
- Mesajlar
- 2,386
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 36
hadi bakalım bekliyoruz resimleriEray fıtık Oldum yarım Saatlik plaka işin Bi halledemidler 4 gündür Deli olucam Anahtarı bende yarın gidip alıcam gelicem plakasız bu gidişle![]()


Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi bakalım bekliyoruz resimleriEray fıtık Oldum yarım Saatlik plaka işin Bi halledemidler 4 gündür Deli olucam Anahtarı bende yarın gidip alıcam gelicem plakasız bu gidişle![]()
ne alaka Nüfüs müdürlüğü ile trafikBeyler Nufus müdürlüğüylemi ne ttrafik arasında arac tescilinde sorun cıkmıs onun icin arabayı alamıyoruz bu sorun hakkında bilgisi olan var mı :S
Yha Bi yerde pederin tc kimliğini girdiğinde bilgilere ulaşılamıyormuş Ve şuan bizim gibi 30 kişi var bu sorundan şikayetci şansa bak yhane alaka Nüfüs müdürlüğü ile trafikEğer arabanın sahibin bilgileri eksik veya yanlış ise belki ama onun haricinde sanmıyorum
Yha Bi yerde pederin tc kimliğini girdiğinde bilgilere ulaşılamıyormuş Ve şuan bizim gibi 30 kişi var bu sorundan şikayetci şansa bak yha
Plaka Cıkdı Ama Ruhsatta sorun oldu işte karışık durumalr yha adam büssürü bieşy anlattı ama anlamadım :S Bakalım beklicez baska yapıcak bişey yok herhalde :/Sen plaka boyutunda bi kağıda. Bu arabadan kocaelinde zaten çok zor görürsünüz plaka gelene kadar böyle idare edicem. yaz Plakalığa yapıştır al arabayı gel![]()