Sitemizin Mor Gülü ADVESSSSS buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nice mutlu senelere yeni senen bir önceki senenden daha iyi ve guzel gecmesi dilegiyle...

offffffffffffff yinemi yaaaaaaaa :D geçen sene 4 ay sürmüştü :D

nice yıllara sevda ;)

Canım doğumgünün kutlu olsun :D sitemizin mor gülü dedim ama aslında çatlağı olduğunu bilmeyen yok:D

:) Aparat ayarla bak lazım bizeee:D:D çılgınca bir parti verelim yada resimleri duvarlara yayalım;) Teşekkürleeerrr Yeliz çok sağol..Saygı Değer :D:D Başkanım;)

nice mutlu yıllara hersey gönlünce olsun sevda
Çok Teşekkür ederim Serdar seninde herşey gönlünce olsun..

Nice mutlu yıllara :)
Teşekkürlerrrr Emre:)

Sağlık ve başarı dolu nice yılar dileği ile doğum gününüz kutlu olsun.:alkis:
Teşekkür ederim İbrahim:)

nice mutlu yıllara sevda hanım
Teşekkür ederim Meftun Bey..

Ne cabuk 1 yıl gecti, diger konu yeni alt sayfalara gitti :)

Doğum günün kutlu olsun, nicelerini sevdiklerinle sağlık ve mutlulukla kutlarsın inşallah..
Evet sahiden Dinçer ne çabuk geçti dimi yıllaarr alahımm 80 de devirdim iştee :D cennetlik olcam yakında :) Bu arada Teşekkür ederim Dinçer

doğum günün kutlu olsun
Çok Teşekkürler Serhat

Yoo yaşlandım bennn artık tosbağmm anlamıyorum gözü körolasıca alzamırr oldumm :D Neyiii??:D:D

allah gönlünden geçeni avuçlarına bıraksın nice yıllara
Çok Teşekür ederim Feyzullah.İnşallah hepimizn gönlünden geçeni avuçlarımızda olur.

doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıklı ve mutlu yıllara
Çok teşekkürler Umut sağol..

Teşekkürlerr Hasan

Doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim Uğur

sevdiklerinle beraber nice yıllara doğum günün kutlu olsun..
Serkaaann canım arkadaşımmm çok teşekkür ederimmm

yahu yine mi bu kızın doğum günü ne çabuk geçmiş bir sene zavallı kocadı bir yaş daha :D
doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı,mutlu,huzurlu bol kazançlı yıllar dilerim Hevda
Ahh be C C hakketen kocadım be Evladım;) :D çok bayramlar gör sende inşallahh gençliğinin kıymetini bil:D
Caa nım Arkadaşım çok teşekkür ederimmm..Hep beraber inşallah

dogum gunun kutlu olsun sevda ablam nıce yıllara :)
sevda ablam git gıde guzelleşiyosun nedır bunun sırrı acaba :D:D

:) Aparat ayarla bak lazım bizeee:D:D çılgınca bir parti verelim yada resimleri duvarlara yayalım;) Teşekkürleeerrr Yeliz çok sağol..Saygı Değer :D:D Başkanım;)

ne aparatı ne resmi ne diyon kızım sen yaşlandın iyice ne dediğini bilmiyon :D

(kızım onlar msndeydi karıştırmaya buraya :kop::kop: )

mutlu yıllara sevdiklerinizle
Teşekkür ederimm Bülent

Nice Mutlu Yıllara Sevdiklerinle ve Ailenle

Murat çok teşekkürler hep beraber inşallah

Nice Mutlu yaşlara..
Teşekkür ederim Berker

Sevdiklerinle ve sevenlerinle nica mutlu yıllara...
Doğum günün kutlu olsun:pon::pon::pon::pon:
Çokkk ama Çookk teşekkürler Hakan:)

Nice sağlıklı huzurlu mutlu opelim.net'li yıllara :D:D iyi doğum günün kutlu olsunnnnnnn şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sağol Murat inşallah hep beraber:) Ee hadi bekliyoruz düğününü opelim toplanıp gelcez;)

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ;)
Ablacım çok teşekkür ederim bitanem sağol

nice mutlu senelere yeni senen bir önceki senenden daha iyi ve guzel gecmesi dilegiyle...
İnşallah ..Çok teşekkür ederim Oğuz

offffffffffffff yinemi yaaaaaaaa :D geçen sene 4 ay sürmüştü :D

nice yıllara sevda ;)
Suusss:) serserii bu yıl o kadar sürmesin herkes nine olduğumu bilmesede olur:):) Teşekkür ederim İbrahim sağol..

Sevdacım mutlu yıllar

dogum gunun kutlu olsun sevda ablam nıce yıllara :)
sevda ablam git gıde guzelleşiyosun nedır bunun sırrı acaba :D:D

:) ablacım çok teşekkür ederim.. Ah yaa işte bu yüzden seviyorum gençleri nasıl güzel şeyler söylemişş şuna bak:) Canım benim sağol

Sevdacım mutlu yıllar

"Sağol Atilla,(bu ara karşılaşamadık? )"

"Yeliz senin servisin yok mu yani şimdi orda aparatlar yokmu ..sen bana el altı çıkma :Dbuluruz demedinmiii? Uydurdummuu yani vee ayrıca sana gelicek yeni opeeel resmlerinide veririm demedinmi bunudamı uydurdum:) ne var gizliycek bunda anlamadımki"

:) ablacım çok teşekkür ederim.. Ah yaa işte bu yüzden seviyorum gençleri nasıl güzel şeyler söylemişş şuna bak:) Canım benim sağol

"Sağol Atilla,(bu ara karşılaşamadık? )"

"Yeliz senin servisin yok mu yani şimdi orda aparatlar yokmu ..sen bana el altı çıkma :Dbuluruz demedinmiii? Uydurdummuu yani vee ayrıca sana gelicek yeni opeeel resmlerinide veririm demedinmi bunudamı uydurdum:) ne var gizliycek bunda anlamadımki"
:eek: :rolleyes: :D annadımsa arap olayım dermişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri