nice mutlu senelere yeni senen bir önceki senenden daha iyi ve guzel gecmesi dilegiyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canım doğumgünün kutlu olsunsitemizin mor gülü dedim ama aslında çatlağı olduğunu bilmeyen yok
![]()
Çok Teşekkür ederim Serdar seninde herşey gönlünce olsun..nice mutlu yıllara hersey gönlünce olsun sevda
Teşekkürlerrrr EmreNice mutlu yıllara![]()
Teşekkür ederim İbrahimSağlık ve başarı dolu nice yılar dileği ile doğum gününüz kutlu olsun.![]()
Teşekkür ederim Meftun Bey..nice mutlu yıllara sevda hanım
Evet sahiden Dinçer ne çabuk geçti dimi yıllaarr alahımm 80 de devirdim işteeNe cabuk 1 yıl gecti, diger konu yeni alt sayfalara gitti
Doğum günün kutlu olsun, nicelerini sevdiklerinle sağlık ve mutlulukla kutlarsın inşallah..
Çok Teşekkürler Serhatdoğum günün kutlu olsun
Yoo yaşlandım bennn artık tosbağmm anlamıyorum gözü körolasıca alzamırr oldummAnladın sen onu![]()
Çok Teşekür ederim Feyzullah.İnşallah hepimizn gönlünden geçeni avuçlarımızda olur.allah gönlünden geçeni avuçlarına bıraksın nice yıllara
Teşekkürlerr Hasanmutlu yıllar
Teşekkür ederim UğurDoğum gününüz kutlu olsun.
Serkaaann canım arkadaşımmm çok teşekkür ederimmmsevdiklerinle beraber nice yıllara doğum günün kutlu olsun..
Ahh be C C hakketen kocadım be Evladımyahu yine mi bu kızın doğum günü ne çabuk geçmiş bir sene zavallı kocadı bir yaş daha
doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı,mutlu,huzurlu bol kazançlı yıllar dilerim Hevda
Aparat ayarla bak lazım bizeee
çılgınca bir parti verelim yada resimleri duvarlara yayalım
Teşekkürleeerrr Yeliz çok sağol..Saygı Değer
Başkanım
![]()
Teşekkür ederimm Bülentmutlu yıllara sevdiklerinizle
Nice Mutlu Yıllara Sevdiklerinle ve Ailenle
Teşekkür ederim BerkerNice Mutlu yaşlara..
Çokkk ama Çookk teşekkürler HakanSevdiklerinle ve sevenlerinle nica mutlu yıllara...
Doğum günün kutlu olsunon:
on:
on:
on:
Sağol Murat inşallah hep beraberNice sağlıklı huzurlu mutlu opelim.net'li yıllaraiyi doğum günün kutlu olsunnnnnnn şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ablacım çok teşekkür ederim bitanem sağoldoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara![]()
İnşallah ..Çok teşekkür ederim Oğuznice mutlu senelere yeni senen bir önceki senenden daha iyi ve guzel gecmesi dilegiyle...
Suusssoffffffffffffff yinemi yaaaaaaaageçen sene 4 ay sürmüştü
![]()
nice yıllara sevda![]()
dogum gunun kutlu olsun sevda ablam nıce yıllara
sevda ablam git gıde guzelleşiyosun nedır bunun sırrı acaba![]()
Sevdacım mutlu yıllar
ablacım çok teşekkür ederim.. Ah yaa işte bu yüzden seviyorum gençleri nasıl güzel şeyler söylemişş şuna bak
Canım benim sağol
"Sağol Atilla,(bu ara karşılaşamadık? )"
"Yeliz senin servisin yok mu yani şimdi orda aparatlar yokmu ..sen bana el altı çıkmabuluruz demedinmiii? Uydurdummuu yani vee ayrıca sana gelicek yeni opeeel resmlerinide veririm demedinmi bunudamı uydurdum
ne var gizliycek bunda anlamadımki"