emeği geçenlere bir alkış 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Misaki milli sınırları içerisinde Kerkük ve Musul da bulunmaktadır.Her ne kadar yönetimi Irak da olsa dahi...!995 yılında Süleyman Demirel zaten konuyu açıklamış ırak bölgesinde misaki milli sınırı olmadıgını yeniden gözden geçirilmesi gerektigini belirtmiştir.AMa 1923 lozan anlaşması ile çizilen Misaki Milli sınırlarımız içerisinde Kerkük-Musul halen bulunmaktadır.Her ne kadar Haliç anlaşmaları ile ingilizlerin diretmesiyle Irak yönetimine bırakılsada bizim Misaki Milli Sınırlarımız içindedir.Yunan lılara ayıp oldu dersen ona bişey demem.![]()
yukardaki resme hayranlik metiyeleri yazan arkadaslari anlamakta zorlaniyorum, suriye hatayi kendi sinirlari icinde gösterdiginde ne kadar ayip isliyorsa bence bu resimde o kadar ayip. misak-i milli sinirlari bellidir, Türkiye Cumhuriyetinin sinirlari bellidir... isi osmanlinin topraklarina getirirseniz durum daha kötü olur. 70milyon sögüte sigmamiz gerekir...
baskalarinin bizim sinirlarimiza saygi duymasini istiyorsak, bizde baska ülkelerin sinirlarina saygili olmaliyiz...
Misaki milli sınırları içerisinde Kerkük ve Musul da bulunmaktadır.Her ne kadar yönetimi Irak da olsa dahi...!995 yılında Süleyman Demirel zaten konuyu açıklamış ırak bölgesinde misaki milli sınırı olmadıgını yeniden gözden geçirilmesi gerektigini belirtmiştir.AMa 1923 lozan anlaşması ile çizilen Misaki Milli sınırlarımız içerisinde Kerkük-Musul halen bulunmaktadır.Her ne kadar Haliç anlaşmaları ile ingilizlerin diretmesiyle Irak yönetimine bırakılsada bizim Misaki Milli Sınırlarımız içindedir.Yunan lılara ayıp oldu dersen ona bişey demem.
Sögüt olayına gelince biliyorsun oraya biz ORTAASYA'dan gelmişiz o zaman senin dedigini yaparsak Bizim şuan ORTAASYA ya gitmemiz gerekir.
Ayıp konusuna gelelim adamlar para ile toprak satın alıp Devlet kuruyor ona ayıp olmuyor...Asıl toprak sahiplerine yapılan zülüm ve işkenceleri dünya alış tutarken bizim o haritayi büyütmemiz neden ayıp olsun...
O harita inşallah en kıs azaman gerçek olur hatta az bile ADRİYATİK'DEN TURAN'A kadar şanlı bayragımız dalgalanır.Yapan arkadaşları kutlaman gerekirken ayıplamanı kınıyorum.
Senin yerine de istersen ben kutlayım YAPANLARIN ELİNE BEYNİNE GÖZÜNE SAGLIK.....
abi eğer öööle ise buraya koyanın ayıbı o
paylaşım için teşekkürler.
Bu sayfayı 1 ay önce sanırım görmüştüm ama aaştırdıklarında fake cıkmıştı yanii kendileri kurup hackelemiş görüntüsü vermişler yazıyordu yorumlar ne kadar dogru ne kadar yalan bilemicem...