Sisleri açmak..

ben acmıyorum arka sısı hakıketen gözu felc edıyor :(

arka sisiler beter yanıyo zaten ..bide fren gibi gözüküyor

Bu tip donanımlar çok fuzuli şeyler, adeta para tuzağı :D. Nerede, nasıl kullanıldığını bilmediğimiz donanımlara bu kriz ortamında boşu boşuna para vermeyelim :D.

:
1. Gece sis ışıklarının; sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakılması,
2. Dönüş ışıklarının geç anlamında kullanılması,
3. Karşılaşmalarda,ışıkların söndürülmesi,
4. Öndeki aracı geçişlerde uyarı için çok kısa süre dışında uzağı gösteren ışıkların yakılması,
5. Yönetmelikte belirlenecek esaslara aykırı olarak ışık takılması ve kullanılması,
6. Sadece park lambaları ile seyredilmesi,
Yasaktır.

ÖZELLİKLE;

5. Yönetmelikte belirlenecek esaslara aykırı olarak ışık takılması ve kullanılması, ( satılması da alınması da yasaklanmalı, farları denetlemeyen görevliler de öpülmeli )
6. Sadece park lambaları ile seyredilmesi, ( Çoğu sürücü elektrik parasını ödeyemiyor olmalı ki gece/gündüz farları hiç yakmıyorlar :mad:. Uzun yolda, gecenin bir köründa farsız yolculuk yapan, son anda fark etmesem, altına gireceğim kamyonun şoförlüğü yapan yaratığın aile yakınları, nasılsınız?)

ben arka sisi bazen gereksiz yere enseme yapışıp geçicek bi yeri olmadığı halde sellektör yapanların üstünde kullanıyorum. Afallıyor bi fren yaptım sanıyor uzaklaşıyor :D

abi biraz önce eryamandan geliken vectranın teki yakmış..hem ön hem arka ayıp ya ayıp....vallaha..

Son düzenleme:
komedi ya bi işığa bu kadar takılır mı

yok be şaka kendimden bahsediyorum....

Geri