Sis lambsi astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dayi70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dayi70

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi gunler arkadaslar venim provlemim on sis lambalarinin ikiside yaanmiyor icerden butona basiyorum simge isareti yaniyo gostergede ama sis lambalarin ikiside yanmiyor acaba problem nedir yardim lutfen??????

Herkese iyi gunler arkadaslar venim provlemim on sis lambalarinin ikiside yaanmiyor icerden butona basiyorum simge isareti yaniyo gostergede ama sis lambalarin ikiside yanmiyor acaba problem nedir yardim lutfen??????

2 sınınde aynı anda yanmaması ampul patlamıs olma ıhtımalını ortadan kaldırıyor , astra H gibi bi arabanın durdukyere baglantılarındada bir problem olamayacagına gore , buyuk ihtimalle sigortası yanmıstır 25 kurusa yanık sigortanın renginde sigorta alırsanız işiniz hallolur ;)

Peki bagajdaki kutudami sigortalar???

bagajda olmaması lazım astra g de direksiyonun alt solunda küçük torpido var onun arkasında muhtemelen H de aynı yerdedir

usta gıt bı oto elektrıkcıye aksesuarcıya 2 dakkda hallederler

benimkiler bagajda sol tarafta;)

Sigorta kutusu bagajda sol taraftadır. Kullanım kitapçığında hangi sigortanın nereye ait olduğu detaylı bir şekilde yazar ilgili sigortayı söküp ölçüm aletiniz varsa ölçün yoksa aynı renkte alıp değiştirin

ya sigorta yada yakında tampon sök tak yapıldıysa sis farı kablosu soketinden çıkmış. Radyatörün sağında olması lazım

Arkadaslar sigortalar saglam bende ampuke bakiyim diye bi soktum ikiside kapkara olmus patlamis enteresan beyse far modeliyle ilgili bilgisi olan varmi h? Kac

usta h3 olması lazım ama elındekı ampulle gıt al ampul aynısından yada phlıps photon serısı beyaz ampul al oda guzel gosterıyo

Geri