sis farları (fikirlerinizi bekliyorum)

bebisim68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma sis farı taktırmam istiyorum ama malesef takılacak yeri yok kestirmek gerekiyor sizce yapmalımıyım yoksa orjinali kalsınmı bir fikir ltf

kestırıp yaptırabılırsın
yan sanayı farlar mevcut

sence nasıl olur yakısırmı?

ben astra g içn kestirip taktırcam sis lambası yakısmasından cok gerektiği için taktırmayı düşünüyorum

Düzgün bir işçilikle yapılabilir,gayet güzel olur,yakışır.piyasa da uygun şekilde bulabilirsin. şimdiden hayırlı olsun.

taktır yakışırda şöyle bişey var aynı aractan bende var sis farı piyasada yok var olanda çok pahalı sen nasıl bişey takacaksın asıl önemli olan o

guzel bisiler ariyorum buldugum an taktiricam ins.

bende zamanında vectra a kasaya taktırmıstım.............tamponu kestirip orjinalini takdırmıstım..........zaten a kasaya orjinalden baska bişey yakışmıyor..........bence orjinal sis farları takdır........çok şık duruyor

Astra G aracıma opelparcaci.com'dan takımını 55-60ytl gibi bi fiyata aldım, sanayide kestirip 25 ytl'ye monte ettirdim. Sonuç harika, buhar ve su sorunu henuz yaşamadım. Tavsiye ederim.

bana astra g nin sis farları vectra a ya olur gibi geliyor ama ;piyasada oraya uyabilecek bişeyler bulunabilir; ben plakanın altına ince sis farı taktım ;delme vs. gerek kalmadı; ama tampon başlığı delinerek te olur zaten iç kısmı delik tamponun...

Geri