sis farı camı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
basınıza gelmemesını ıstıyorsanız kucuk tavsıye
sıs acmak gerekıyorsa - derecelerde acmayın
yagmurda ısının + cıvarında oldugu durumlarda cam catlamaz
soguk havaalrda kar durumlarında yoldan buz yada kar atması dedıgımız olarlarda acmamaya ozen gosterımelı ...
benım orjınal catladıgında yan sanayı kalın cam takmıstım catlamadı kalınlıktan.

evet garantin bitmediyse qit deiştirr ne gerek var okadar paraya bittiysede cıkma bulabilirsin belki...

Hazır konu başlığı bulmuşken sormak istedim.Aracımın sis farlarının camları içten kirlenmiş. Ampülleri komple Nightbreaker ile değiştirdim çok memnunum, ama sislerin camlarına çare bulamadım. Nasıl temizleneceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. (2000 Model VectraB2 kasa)

Hazır konu başlığı bulmuşken sormak istedim.Aracımın sis farlarının camları içten kirlenmiş. Ampülleri komple Nightbreaker ile değiştirdim çok memnunum, ama sislerin camlarına çare bulamadım. Nasıl temizleneceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. (2000 Model VectraB2 kasa)
komple sokmen lazım

Komple derken ? Tamponu mu sökmem gerekiyor yoksa başka birşey mi ? Birde temizletmeye değer mi , tekrar eski haline döner mi ? Teşekkürler

Komple derken ? Tamponu mu sökmem gerekiyor yoksa başka birşey mi ? Birde temizletmeye değer mi , tekrar eski haline döner mi ? Teşekkürler
vectra nasıl bilmiyorum ama Zafira B nin sisleri değişmek için tampon söküldü...

bu arada arkadaşım sisler garantiden değişiyor...eğer bittiyse garantin çıkma sisleri 2,el olarak bi sitede görmüştüm ama hatırlamıyorum sıfırları pahalıdır...Ben garantiden yaptırmıştım...

bnmkini life kaldırdılar taktırlar tamponun filan sökmediler...

eger sis farına ucuk fiyat söylerlerse ostim kavsagından(merkez petrolün ordan) saga dön hiç saga sola sapmadan dogru git. ostim stadını gec karşıdan sanayi var emek sanayi sitesi önün ilk sokagında stop2000 var her türlü işini yaparlar;)yedek bile alırsın ordan:D

dün gittim opal e garantiden değiştireceklerini söylediler :D

flexiglass ile tamir

Benim Merivanınki kırılmıştı, Servis anormal bir fiyat söyledi iyi bir elektrik ustası arkadaşım bu reklam panolarında felan kullanılan (ısıya Dayanıklı) FLEXİGLASS denilen şeffah maddeyi 1 ytl'ye aldı diğer sağlan olanına bakarak ısıtarak şekil verdi silikon ile yapıştırdı orjinalinden çok daha iyi oldu toplan 1 ytl hadi ustayada 10 ytl verdim halletti tavsiye ederim Not: diğer orjinal olan taş gelince kırıldı yine ama flexi olan taşı sektiriyor gayet orjinal duruyor isteyene resmini atarım. selamlar:alkis:

Geri