Şirinler (Küçüklüğümüzde izlediğimiz çizgi film) hakkında bilmediklerimiz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurtbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en komiği bir ara samanyolu tv de dek gelmiştim şirinlere,
ortalıkta şirin baba yok meraklı şirin bilgine soruyor:
"Şirin Baba nerde, gördün mü hiç?"
Bilgin : "Cuma namazına gitti, az sonra gelir!" :)

samanyolu tv hic bir zaman sirinleri vermedi...
sanirim baska cizgi filmle karistiriniz...

Bunu da ilk defa duydum:kop: enteresan :kop:

Ninja kaplumbağalar 5 vakit namaz kılıyomuş :):)

Ne saçma yaa..İnsan bile olmadıkları belli olan küçük şirin yaratıklar..Ve ormanın ıssız derinliklerinde yaşıyorlar..Ve ibadethaneleri yok..Üstüne üstlük ormanda parada geçmiyor..

Ne kötü durum dimi...:)

Evet ya, Adı lazım değil bir kanal da Taş Devrini izliyorum, Fred Çakmaktaş , Barny nin evine geldi, ilk lafı : " Selamün Aleyküm, Hayırlı Günler..." o anda çok şaşırmıştım

samanyolu tv hic bir zaman sirinleri vermedi...
sanirim baska cizgi filmle karistiriniz...
Ben "kanal 7" de izlemiştim. Karşılaşan şirinler "Selamın Aleyküm", "Aleyküm Selam" diyorlardı. Benim denk geldiğim bölümde güçlü şirin bir aleti itmeye çalışırken ordan (bilgin di sanırım) biri gelip "yapabilecek misin?" diye sorunca bilgin şu cevabı vermişti "Allah'ın izniyle yaparım elbet" :D

Şirinlerin komunist olmaları fikri çok saçma. Sonuçta bir çizgifilm. Ha eğer öyleyse de bir arkadaşın dediği gibi, mutlu olduklarına göre ben de o düzenden isterim :)

bugün bir arkadaşım anlattı kanal 7de heman de kılıcını kaldırıp 'allahın gücü adına güç bende artık' diyormuş. :)

bugün bir arkadaşım anlattı kanal 7de heman de kılıcını kaldırıp 'allahın gücü adına güç bende artık' diyormuş. :)
yuh diyorum artık:eek: .öevirini bölesi olmaz ama yaw

oluyo.. hep eleştirilen abd nin psikolojik harp taktikleri bunlar. ama ülkemizde bu taktikler devlet tarafından, resmi devlet ideolojisi baz alınarak değil her aklına esen siyasi ideoloji taraftarları tarafından uluorta yapılıyor.

her kanalın bir siyasi görüşü, her gazetenin, derginin bir fraksiyonu var. E bu kadar bolluğun olduğu yerde de her türlü b***luk oluyor.

Geri