Şirinler (Küçüklüğümüzde izlediğimiz çizgi film) hakkında bilmediklerimiz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurtbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geriye kalan programlar da kapitalizm propagandası

""Eee Şirinler çok mutluu mesuttulaarr ,....Öyle isee bende koministliği savunuyorum ,bu doğru isee;) :) ""
:alkis:

en komiği bir ara samanyolu tv de dek gelmiştim şirinlere,
ortalıkta şirin baba yok meraklı şirin bilgine soruyor:
"Şirin Baba nerde, gördün mü hiç?"
Bilgin : "Cuma namazına gitti, az sonra gelir!" :)
ciddimisiniz
bak şimdi merak ettim:)

cumaya gittim gelicem :D ama gün pazartesi :D

en komiği bir ara samanyolu tv de dek gelmiştim şirinlere,
ortalıkta şirin baba yok meraklı şirin bilgine soruyor:
"Şirin Baba nerde, gördün mü hiç?"
Bilgin : "Cuma namazına gitti, az sonra gelir!" :)
töbe töbe :D

Bunu ilk defa duydum. Ama izleyici kitlesinin bundanhiçbir mesaj çıkarabileceğini sanmam.. Madem şirinler komünistmiş o zaman mesut olmamaları lazım Rusyanıın hali ortada, hiçbir kominist düzen dikiş tutturamazkan bunlar iyi tuturmuş :D ayrıyaten yapanalar bol bol sarışın şirine koysaydı belki ozman rusyaya çağrışım yapardı...

yani bukadar olur insanlar gittikçe kayışı gevşetiyo resmen kim uydurmuş bunu tanışmayı çok isterdim saçma sapan bir çizgi filmi nası siyasi bir simge haline getirebilme hayal gücü alt tarafı bi çizgi film niye para yok niye ibadethane yok ya saçmalığında bu kadarı yani hiç güleceğim yoktu ya internet çıktı insanlara bi hal oldu

paranoya olmanın bir anlamı yok..bir zamanlar zevkle izlerdim..halada izlerim yani....
sanırım rus salatasına amerikan salatası deme zorunluluğu hissetmek gibi birşey bence...
bırakın şirinleri şirince yaşasınlar....

George Orwell animal farm sosyalist devrimi ve bolşevik devrimini ve daha sonra bolşeviklerin halkı nasıl sömürdüğünü hayvanları kullanarak anlatır bakıldığında çocuklar için bir hikayedir ama incelendiğinde tam bir propogandadır. hatta komunist manifestoda olduğu gibi bu hayvanlarında manifestosu vardır. son maddesi ise tüm hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir. Yani bu şirinler gibi dünya edebiyatında bir çok örnek vardır.

Geri