sıralı sistem lpgli araçların benzim tüketimi

emrahkapan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 1996 vectra b 2.0 cd var. sıralı sistem lpgli ve benzin tüketimi kafama takılıyor acaba normalmi yüksekmi? on gün önce 20 lt üzerinde olan yakıt göstergem şimdi 3 günlük kullanım ile 20 ltnin altında sizce normal mi?

3 günlük kullanımdan kastın ne kaç km yaptın?

o üçgün için arabayı çalıştırdım ve kullandım. bildiğin üzere araba benzinde çalışıp gaza sonra geçiyor. bunu belirtmek için üçgün dedim. yani üç defada benzinden gaza geçene kadar bu kadar benzin harcanırmı? ilgine teşekkürler:alkis:

enjektörlerini temizlet eğer sorun var diyorsan. havaların soğuk olduğunuda unutma,araç herzamankinden fazla yakacaktır elbette. çünkü;yazın arabayı ilk çalıştırdığında 10 sn içerisinde lpg'ye geçiyor fakat kışın 2 dak zor geçiyor.

kardeş doğru söylüyorsun kışın daha geç gaza geçiyor ama sanki bana biraz daha fazla sanki benzin uçuyormuş gibi geliyor. tavsiyene uyacağım enjektörleri temizleteceğim. önerin için teşekkürler.

benzin aldığın yeri değiştirmeyi dene bir bak nasıl oalcak. belki aldıgın benzinde sorun vardır. ;d

20 liralık koyuyorum 45 günde 1 tamamdır:Dyok çeyreğin altına inmesin falan filan laf

20 lt benzin 3 günde bitmez nasıl kullanırsan kullan.bazı lpg sistemlerinde belirli aralıklarla benzin gönderiyor motora o aralık kısa ise ve uzun yol yapmışsanız olabilir belki ama yine de ilginç

Aylık 40 ytllik benzin yakıyorum.Ortalama günde 2-3 defa çalıştırp stop ediyorum iş gereği.

arkadaşlar bende 1996 vectra b 2.0 cd var. sıralı sistem lpgli ve benzin tüketimi kafama takılıyor acaba normalmi yüksekmi? on gün önce 20 lt üzerinde olan yakıt göstergem şimdi 3 günlük kullanım ile 20 ltnin altında sizce normal mi?

Arkadaş sen üç gün diyosun ama üç günde kaç km yol gittin benzinde? Hem unutmaki opeller hemencecik ısınmaz. Muhtemelen benzinden lpg ye geçiş ayarın 20 dereceye ayarlıdır 15 dereceye indittir.

Geri