Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el yani. Benim araçta maalesef normal sistem var. Ustaya sök dedim (Ateş otomotiv) böyle bin dedi. Kendi aracında da düz sistem takılıymış. (Fiat brava) Sıfır olsa iyi ama o araçtan sökülüp senin aracına takılacak. Araçlar aynıdır umarım. İyi anlayan birilerinin söküp takması lazım. Yavuz oto gaza bir danış derim.
Selam .96 model Vectra b 2.0 16 v. gls,lpg 140.000 km. İtalyan malı Landi renzo sıralı sistem lpg taktırdım.1.700 tl.Çok memnunum.şehir içi 0.140-Şehir dışı 0.110 yakıyor.Taktıralı 3 ay 10.000 km oldu hiç arıza lambaları yanmadı.Çekişte az miktarda azalış oldu ama yüksek devir performansında artış oldu.Katalitik konvertör iptali ile çekiş performansını artırdım.Katalitik konvertörün yerine Westar marka içi susturuculu,dışı katalizör görünümünde ve çift katlı sac (ses yalıtımı için) suturucu taktırdım.egsoz ses artışı olmadı.Ayrıca double up süper lubricant motor yağı katkısı kullanıyorum, aşınmayı azaltıp çekişi artırıyor. saygı ve sevgilerimlehttp://www.opelim.net/forums/image.p...1&type=profile