Sinek İlacı İle Far Temizleme

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Haz 2009
Mesajlar
21,572
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Yaş
50
Belki işinize yarar arkadaşlar adamlar sinek ilacı ile far temizliyor hemde mis gibi oluyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=1nhRNR-ehX8
 
temizlemek tamamda sonra aynı hale gelmesini engellemek önemli.kısa zamanda aynı hale gelmemesi için ne kullanmalı?
 
http://www.kimyasaladamlar.com/03144-nano-hard-clear-saglam-nano-temizligi-pmu508

Bu ürün gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Şişenin ufak olduğuna aldanmayın tek şişe ile en az 4 aracın 4 farına da uygulayabilirsiniz. Tek bir araca uygulayacağınızı düşünürsek çok çok rahat 2-2.5 yıl götürür :)

Dikkat edilmesi gereken 2 nokta var.
1-) Farların en dış katmanında solmayı ve çizilmeyi geciktiren bir tabaka var ve ister istemez bu tabaka da zaman içinde soluyor yada çiziliyor. Zımpara ve polisaj yapılarak far temizlendiği zaman bu son katman alındığı için far eskisinden daha kısa sürede solmaya başlıyor. Bu ürün zımparalanmış farda vadedilen süreleri göremese de bahsettiğimiz koruyucu katman görevini de gördüğü için daha kısa periyotlarda tekrarlandığı sürece far netliğini koruyor.

2-) 24 saat ıslanmaması söylenmiş fakat 2 gün kapalı ve tozsuz ortamda beklenirse şahane olur.

3-) Haliyle en güzel sonuç, koruyucu katmanı zımpara ile alınmamış ve iyi durumda olan farlarda alınıyor :)
 
Belki işinize yarar arkadaşlar adamlar sinek ilacı ile far temizliyor hemde mis gibi oluyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=1nhRNR-ehX8
geçen sene youtube da bende başka video da görmüştüm. köye gittiğimde hemen sinek ilacını denedim ama hiç etkisi olmadı. sinek ilacı yerine wd40 sıkınca o sararmış katmanda yağlanma olduğu için ise yarıyor gibi gözüksede birkaç gün içinde eski haline dönüyor. burda bir arkadaş paylaşmıştı vikaul diye bir ürünle temizleniyor diye. onuda Denedim ama sıfır gibi olmadı. en sonunda 800-1000-1500-2000 numaralı zimparalarla zimparalayip 3000 numara zımpara bulamadığım için onun yerine vikaul kullandım. son olarak da sonax marka cila attım. yazdan beri hiç solma olmadı.o sarı farlar la gezmektense senede bir kere tekrarlamaya razıyım.
8eae8fe33a87df07ee03ef0e0972506e.jpg
de54fc184435c058eae4bd25629e3fe0.jpg

buda sonuç
4aedf6889cd5c390d1512b52fbb6f5db.jpg

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Far temizleme konusunda Meguiars ın Plastx ürününü şiddetle tavsiye ederim.
 
Şahsen arkadaşlar şimdilik benim aracın farları cam :D o yüzden yıkamak yeterli dikkatimi çektiği için ekledim. İlginç geldi işin aslı biraz ;)
 
Şahsen arkadaşlar şimdilik benim aracın farları cam :D o yüzden yıkamak yeterli dikkatimi çektiği için ekledim. İlginç geldi işin aslı biraz ;)

Ee işte kalite :) şimdiki son model en pahalı araçta bile far fiber glas plastik. Araç hafiflesin az yaksin maliyeti azaltalım derken kalite gidiyor
 
Şahsen arkadaşlar şimdilik benim aracın farları cam :D o yüzden yıkamak yeterli dikkatimi çektiği için ekledim. İlginç geldi işin aslı biraz ;)

Adam postasını koydu bize susmak düşer :rakir:
 
Farlara gel farlara :D

16724d1395506355-iste-buda-benim-aracim-img_0592-small-.jpg
 
Geri
Üst