Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LLumar tavsiye ederim benim araçta şimşek grisi ama film taktırmak istemiyorum;bostancıya yakınsan 2 no film 230-280 civarında ön cam hariç 5 sene garantili veya sana yakın bayilerinide bulabilirsin
benim araçta şimşek grisi film çekenleri görüyorum çok var etrafta en güzel duranı en koyu renk ancak onlarda polislerle başımıza dert açabilir bu yüzden en koyunun 1-2 derece altı en idalidir
bence en iyisi orta koyulukta yaptırn geçin ziebarttan ne polisle uğraşırsınız nede muayne ile güneşin etkisinide yarı yarıya azalttığını söylüyebilirim ayrıca kaliteli bi filminde yakışmıycağı araba yoktur bence rengin hiç önemi yok yani.
Bence 1 numara LLumar yaptır alper, alperenin dediği gibi. Yada gökçenin dediği gibi sonax dan yaptır. İzmirdeki sonax ile görüştüğümde TÜV onaylı belgelerini görmüştüm.
Aracın açık renk olduğundan siyah camların çok koyu görünmesi emniyetteki arkadaşların durduracağı yoksa bile içlerinde şüphe oluşturacağından durdururlar.
Benim aracım siyah ve en açık ton film kullanıyorum gayet memnunum ve hiç sorun yaşamadım.