Simit Lpg Takinca Yedek Lastiği Ne Yaptiniz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar küçük stepne için vw servislerine bi uğramanızı öneririm pololar küçük stepne kullanıyor bizde polo classic vardı oda küçük stepne kullanıyordu biraz pahalı olur sanırım ama 15" jant taşımaktan iyidir :D

ya beyler bide bi çeşit köpük varmış lastik patlayınca onu basıyomuşsun bi en yakon lastikçeye kadar dayanabiliyomuş acaba varmı böyle bişey varsa nerden buluruz bende simit tank takanlardanım

simit tank var full depo ile 470-530 km yol yapıyorum. yani daha büyük depoya ihtiyacım olmuyor şehir içinde stepne taşımıyorum şehirlerarası yolculuklarda alıyorum aracımda daima çakmaklıktan çalışan kompresör bulunduruyorum ona da şimdiye kadar ihtiyacım olmadı fakat yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

Son düzenleme:
simit tank var full depo ile 470-530 km yol yapıyorum. yani daha büyük depoya ihtiyacım olmuyor şehir içinde stepne taşımıyorum şehirlerarası yolculuklarda alıyorum aracımda daima çakmaklıktan çalışan kompresör bulunduruyorum ona da şimdiye kadar ihtiyacım olmadı fakat yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

470 - 530 km şehiriçi mi ? ben 400 yapıyorum, sadece sonuncuda 430 yaptım. verimsiz çalıştıgını düşünüyorum yalnız benim aracın, bujileri değiştirecem zamanı geldi sanırım.

benim arabamda stepne bağajda durur,hatta üzerinede woofer ı koydum :) nemelazım

470 - 530 km şehiriçi mi ? ben 400 yapıyorum, sadece sonuncuda 430 yaptım. verimsiz çalıştıgını düşünüyorum yalnız benim aracın, bujileri değiştirecem zamanı geldi sanırım.

evet şehiriçi 470 çok rahat yapıyor 530u gördüm. Ama bakımlarını düzenli yapıyorum bujileri 7500 de değiştiriyorum filtreler orjinal kullanıyorum depoda duruma göre de 39-41 litre gaz alıyor
ayrıca bujiler kadar gaz filtreleride önemli gazla 20.000 km yapmışsan büyük küçük filtrelerini değiştir aracın çekişinin değiştiğini hissedeceksin

stepneyi kaldırdım ama nereye koydum hatırlamıyorum :) 1 ad mini kompresor aldım her ihtimale karşı .bazen mecburen kapalı otoparklara bile bırakıyorum kontrol ediyorlar ama anlamıyolar :)

ya beyler bide bi çeşit köpük varmış lastik patlayınca onu basıyomuşsun bi en yakon lastikçeye kadar dayanabiliyomuş acaba varmı böyle bişey varsa nerden buluruz bende simit tank takanlardanım
Yedek parçacılar ve AVM'de bulunuyor. Pratik bir çözün. Kutuyu çalkalayıp siboptan lastiğe hava gibi basıyorsunuz. Lastiği 10-15 PS kadar şişiriyor. İçindeki yapışkan madde deliği tıkıyor. Lastikçide havayı tamamlıyorsunuz o kadar. Kullanımı kolay. Bence her arabada bulunmasında fayda var. Yanlız büyük deliklerde işe yaramıyor.

Vallahi benim emektarda ile simit var...39 ile 41 litre arasında alıyor.
Şehir içinde 380 km şehir dışında 480 km kadar götürüyor...
Yedek lastiğe göre deriden kılıf yaptırdım.Devamlı bağajda duruyor....

Arabayı aldığım galeride küçük stepne (polo stepnesi) vardı.. Zorlada olsa satın aldım....
Simit depo taktırdım küçük stepneyi tavsiye ederim arkadaşlar yer kaplamıyor.Üzerine eşya konulabiliyor çok sıkışırsan içeriye alabiliyorsun ön koltuğun arkasına dik bir şekilde konuluyor.Bende üzerine kılıf diktirdim... içim rahat bir şekilde seyahat ediyorum...

Geri