Simit Lpg Takinca Yedek Lastiği Ne Yaptiniz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen eve atıyorsun.... şehiriçi problem olmaz... şehirler arası alırsın yanına.... ben de küçük stepne peşindeyim... fazla yaygın deil bulduğum anda alacağım. bagajımı elletmem

lastık yol yardımı alan arkadas aksekı toroslarda kalsın bakalım gelıyormu o yardım :D
bız mıllet olarak bısey olmazsa bısey olmaz bısey olursa bısey olur zıhnıyetını benımserız ne yazıkkı
lpgde tank buyuk olmalıdır
stepne herzaman bulunmalıdır

evet kesinlikle stepne bulundurulmalı. ben 2 hafta once taşınırken ıvır zıvır bazı kolileri çantaları hep arabayla götürdüm kaç sefer yaptım hiçbirinde stepneyi atmadım eve. hep durur. bişe olursa diye emniyette bıraktım hep.

simit tank konusunda haklısın. hb benim araba, silindirik olandan görmüştüm bagajı komple bitirmişti. şimdi stepne olsa da baya eşya alıyor. ama 400 km gidiyor işte. sedan araç olsa kesinlikle senin depodan.

burak benım tankı senın araca takvıye yapalım kardesım
beım yan tarafında bır 20lt alacak daha yer var :D

walla benım bagajda woofwr kabını oldugundan tankı mecburen sımıt yaptırmak zorunda kaldım. stepneyıde ındırdım ısyerıne. bır malzemecıdende akuyle calısan pompalardan aldım, bu gune kadar 3 defa yolda lastıgım patladı her seferınde takıyorum pompayı 10 dk da kaldırıyo ve benı en yakın lastıkcıye goturuyo. bır sıkıntı cekmedım. ama lastık yarılırsa yapacak bısıı yok. allaha emanetız.

simit depo taktırdım. yaklaşık 400 km gidiyor. lastik aldıgımda yol yardımıda vardı 1 sefer hiç olmadık bi yerde kaldım adamlar 20 dakika sonra gelip yaptılar allahtan şimdiye kadar sorun yaşamadım.bebek arabasıyla lastigi bi arada ne yaptıysam koyamadım en sonunda evde duruyo...

Stepnesiz yola çıkan arkadaşlar s izlere helal olsun. Büyük cesaret... Ve ben buna adranelin derim. Vede lpg nin dez avantajı. Geçenlerde bir arkadaşım İnce stepnelerden verdi almadım oda gitti çöpe attı . Bu durumda keşke alsaymışım dedim birinize hediye edermişim . Artık kaçan balık büyük oldu.:(

ıyı cesaret
ayda 5000km yol yapıyorum uzun yolda dusundumde yol yardım degıl ucak bıle kurtarmaz benı

Geri