şimdi yay takdıkda =)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ygt_kymz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ygt_kymz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araba sankı daha fazla sekıyor ona yapılacak bısı varmı valla tok karnına bınme arabaya ya sankı crazy dance =)))

yay vogtland 3,5luk bu arada

3.5 lik yayın çok sekmemesi lazım ama voglant ı bilmiyorum ama bi süre sonra alışırsın sen yolcu koltuğuna geç bide ordan bak sekişine altında basket topu var gibi geir :D

caresı yokmu ya cok eglencelıde bı yerden sonra sıkıntı verıyor :D:D

araba sankı daha fazla sekıyor ona yapılacak bısı varmı valla tok karnına bınme arabaya ya sankı crazy dance =)))

yay vogtland 3,5luk bu arada

ben de yay takmayı düsünüyorum H&R gibi düsürüyomu resmleri bekliyorum..sekme meselesini ben de düsünüyorum nasıl sekiyo düz yolda bile sekiyosa mantıksız bunu takmak ya? izlenimleri takip edicem...

yayı tek takarsan olmaz ustam ona birde spor amortisör almanız lazım o zaman tadından yenmez.favorim 3.5 koni yay ve amortisör.

valla yay takıcalara soylım her markanın tabı sertlıgı yaylanısı farklı olabılır ama vogtland ıyı bı markadır dıye aldım cok sekıyor pıyasadakı ucuz yayları dusunemıyorum yanı

arkdasımda vogtland aldı dırek kullanıp soktu gıttı h&r aldı yanlıs anlamayın ama mıllet sorup sorup duruyor ondan sonra gıdıp baska marka alıyor sonra zıplıyorum dıyor :)

ya aslında yayın yumasıklıgı guselde ıste hoplaması canımı sıktı =)

Bende vogtland yay kullandım iki sene önce,ama bir ay tahammül edebildim,daha sonra çıkarıp sattım.yay tek başına görüntüden başka birşeye yaramıyo,ama zararı çok.

bısey sormak ıstıorum sımdı 3.5 luk 5 lık yay taktıgımızda amortısor yayın dusuklugune gore kısalıyor yanı ıcıne gırıyor ve amortısor sertlesıyor ya.. amortısor kaflarını mesela3.5 luk yay taktırdıgımızda 3.5 cm kestrsek sonra ucuna paso acıtırp montaj yaptırsak olmaz mı??

Geri