şimdi bu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adam Gibi asfalt dokmuyorlkı 1-2 seneye kadar dağılıyor koy yoluna donuyor yollar adam gıbı yapsalar hıc boyle olmuyacak
oraya harcanan paraları düşünemiyorum sadece çorum-samsun arasında bile olağanüstü çalışma var.acaba ülke genelinde kaç milyon dolar harcanıyordur yazık valla.

Gene ortalamaya bakarsak bu hukumetın en cok yapdıgı sey yol calısması , öncekı hukumetlerde buna benzer hıc bırsey yok, en kötu ankara otobanın fena degıl, zaten baska bırseyde yapmıyorlar

Gene ortalamaya bakarsak bu hukumetın en cok yapdıgı sey yol calısması , öncekı hukumetlerde buna benzer hıc bırsey yok, en kötu ankara otobanın fena degıl, zaten baska bırseyde yapmıyorlar
yapıyorlarda kalıcı olsun.niye her yaz tekrardan döşüyorlar.bu kadarmı dandik iş çıkarıyorlar.bir kere olsun kalıcı olsun.sözüm olmaz.

yapıyorlarda kalıcı olsun.niye her yaz tekrardan döşüyorlar.bu kadarmı dandik iş çıkarıyorlar.bir kere olsun kalıcı olsun.sözüm olmaz.

Ya işte burda ne kadar yazıpda cızsek boş , almanyada adolf hıtlerın yaptıgı otobanlara savas anında ucaklar ınebılıyormus o derece buyuk ve kalıtelı otobanlar yaptırmıslar, bızım burda deprem olmadan otoban asfalt çöküyor..
2.dunya savasından sonra almanyada hıc elektrık kesılmemıs sene 2010 turkıyede elektrık kesılıyor, cesıtlı sekılde alınan vergılere göre verılen hızmet cok kalıtesız bunu sorgulamak gerekır fakat gel gelelım ki bu ulkede devletı devlete sikayet edemıyorsun..

Ya işte burda ne kadar yazıpda cızsek boş , almanyada adolf hıtlerın yaptıgı otobanlara savas anında ucaklar ınebılıyormus o derece buyuk ve kalıtelı otobanlar yaptırmıslar, bızım burda deprem olmadan otoban asfalt çöküyor..
2.dunya savasından sonra almanyada hıc elektrık kesılmemıs sene 2010 turkıyede elektrık kesılıyor, cesıtlı sekılde alınan vergılere göre verılen hızmet cok kalıtesız bunu sorgulamak gerekır fakat gel gelelım ki bu ulkede devletı devlete sikayet edemıyorsun..
haklısınız.cidden gönülden yapılan bir iş değil bunlar.tamamen birilerine gelir sağlama

kalıcı olursa birilerinin cebi nasıl para dolacak,kendileri gibi dandik olacak ki devamlı yapılsın,yapsınlar, bizi sövüşlesinler, yoksa ne anlamı olur hizmet etmenin...adam gibi yolları olmaz bazı belediyelerin ama ne hikmetse iki ayda çöken,ezik büzük olan,yerlerinden kalkan tuğlamsı kaldırım ve yol yapımında uzmanlaşmışlardır ha babam söker takarlar,büyükşehir belediyeleri ile belde belediyelerinin arasında da ne hikmetse hep bir anlaşmazlık vardır misal farklı parti belediyesinin güzel hizmet etmesini istemezler bir daha ki seçimde oy almasın diye,vatandaşı,heba olan vergileri,en önemlisi de vatanını düşüneni çok az bir siyasetçisi olan ve çok komik bir ülkede yaşıyoruz...böyle olmasını sağlayanlar utansın,özellikle istanbul büyükşehir belediyesi...

İŞin diğer bir yanını da görelim.Yollar yetişsin diye viraj açılarına dikkat etmiyorlar.Ne eğim nede virajın sert olup olmadığına dikkat edilmiyor.En azından benim gittiğim bir çok yolda virajlar ellerinde kullanabilecekleri alanın genişliğine rağmen eskisine göre daha sert ve ters eğimli yapıldı.O virajlar yüzünden birinin canı yansa hızlıydı diye 30 tane avukatla savunma yaparlar vatandaş suçlu olur.Farkındaysanız otoyol ihalelerini alan firmalar hep aynıdır.

Çok para harcadıkları doğru evet ama yapılanı bir daha yapma kısmına katılmıyorum eski yolu bilmiyormusun veya anlayamıyormusun alt tarafta kaldı bende bayramda aynı yoldan geçtim yolu kısaltmışlar güzel olmuş 1-1:30 saatte Çoruma vardım 4 saatte Ankaraya gittim..

Son düzenleme:
Çok para harcadıkları doğru evet ama yapılanı bir daha yapma kısmına katılmıyorum eski yolu bilmiyormusun veya anlayamıyormusun alt tarafta kaldı bende bayramda aynı yoldan geçtim yolu kısaltmışlar güzel olmuş 1-1:30 saatte Çoruma vardım 4 saatte Ankaraya gittim..
doğrudur gelişme var ama 3 senedir çalışma olurmu? bir tarafı kapatıyorlar bir tarafı açıyorlar.gene 2 sene öncesine göre iyi.toprak yollar vardı bi ara :D asfaltı kazımışlardı.tüneli bilirsiniz belki.sol taraf sürekli kapalı.havzadan cıkarkendi sanırım.hiç açık görmedim bu zamana kadar.

malesef yollarımız çok kötü

aracımıza ince yanak lastik ve yüksek inç te jant takmakta artık cesaret işi

Geri