şimdi bu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AksngR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
madem konuyu açtık.bir can sıkıcı sorundan bahsedelim.yol yapım çalışmaları.uzun yolculukta farkettim 1 sene önce yaptıkları yollar,tüneller bir daha yapılıyor.yol çalışmasız bir yolculuk yapamayacakmıyız.vergilerimizin nereye gittiği belli oluyor.

edit : konu değişikliği

Son düzenleme:
diğerleri?

bizim bebeler rahat durmuyor :D
bilgisayarı iki dakka boş bıraktık ne uydurmuşlar :D

Son düzenleme:
----

ahahaha bizim bebeler çoşmuş :D :kop:
ama kötüde sallamamışlar.çoğu makam araçlarını ben ik defa görüyorum.kaldıki zırhlı,4x4,en az 2.0 motor off :B

madem konuyu açtık.bir can sıkıcı sorundan bahsedelim.yol yapım çalışmaları.uzun yolculukta farkettim 1 sene önce yaptıkları yollar,tüneller bir daha yapılıyor.yol çalışmasız bir yolculuk yapamayacakmıyız.vergilerimizin nereye gittiği belli oluyor.

yazmısdım sonra sildimm :D

yazmısdım sonra sildimm :D
iyi etmişiniz :)
yanlız cidden bu yol çalışmalarına anlam verebilen varmı.gelişmiş ülkelerde yol çalışması denen faaliyet yıllar önce durmuş.kaldıki yoldaki mıcırlar yüzünden 3 defa cam değiştirdim ben :mad:

iktidar yanlısı müteahitler nasıl para kazanacak? otoyolun 1km sinin masrafı 1milyon liraya yaklaşıyor..

iktidar yanlısı müteahitler nasıl para kazanacak? otoyolun 1km sinin masrafı 1milyon liraya yaklaşıyor..
farkındaysanız yol tutuşunda almanlar-japonlar sert süspansiyon yaparlar neden? onların yolları dümdüz.bizde öyle mi?

örneğin samsun-çorum arasında bir tünel yaptılar.Başbakan gelcek diye açtılar.3 yıldır tünel kullanım dışı.3 yılda marmaray projesi bitiyor bu nasıl sonuçlanmadı :)

Adam Gibi asfalt dokmuyorlkı 1-2 seneye kadar dağılıyor koy yoluna donuyor yollar adam gıbı yapsalar hıc boyle olmuyacak

Geri