Silkeleme sorunu??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle uzun bir ara sonra herkese yeniden merabalar..2000 model Astra g cd aracımda son zamanlarda ayağımı gaz pedalından cektikten sonra arabanın silkelenme gibi bir sorunu basladı..Ve arkasından gaz pedalına yüklendiğimde yine bi sallama oluyo..Eskiye nazaran sanki arabanın devirlenişi de eskisi gibi değil sanki arabada bir oturma var..Sizce sorun ne olabilir?Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

işte bugün benim çözdüğüm sorun. aynı sorun bende de vardı. ta ki bugüne kadar. araç sanki eskisi gibi hızlanmıyor bazan kalktıktan 50-100 mt sonra hafif tekliyor, kavraması düşük, hızlanması eskiye göre daha yavaş, motor sesi daha fazla değilmi. öncelikle motor kurumu ve ardından egr'de sorun var bence. pek acil bir arıza değil ama baktırmak lazım tabiki. motor kurumu temizlemesi 100 ytl egr de sorun varda oda 170 ytl. geçmiş olsun.

Aslında aracın motorunun öyle cok sesli çalıştığı söylenemez..Bu motor kurumu temizlettim demişsin ya abi bu carbon clean dediğimiz olay olmuyo mu?

bende pek bilmiyorum. bir cihaza bağladılar içine bir sıvı ilave ettiler sürekli devir-daim ederek temizledi makine. sesli dediğim arabayı devrine getirmek için biraz daha fazla basman gerekiyor değilmi. arabada bir hantallık söz konusu yani. eğer öyleyse değim gibi. peki herhangi bir ışık yanıyormu?

Genciz spor kullanımdan yanayız:D Ewet abi arabada bi hantallık söz konusu 3000 devire gelinceye kadar ama daha sonra kendi kendine açılıyo araba..Galiba dediğin çıkacak malesef abi ya arıza ışığı yanmıyo şu an arabada

işte aynısı benim ki gibi. neyse geçmiş olsun dediğim çıkarsa yine masraf o kadar etmezsin umudumuz başka bişeyin çıkmaması. çok önemli bir arıza değil. devirli kullanmak her zaman iyi kurum çoğu zaman ondan oluşuyor. geçmiş olsun.

Saol abim ilgin için tekrar teşekkürler..

Geri