sileceklerden ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayaz52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayaz52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba silceklerimden gıcırtılı ses geliyor.silecek frezesinden diyorlar yalnız bu parçayı bulamadım serviste komple satılıyor fiyatıda 700+50 işçilik istiyorlar.çıkma bulabilirmiyim acaba bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Silecekleri kaldır öyle çalıştır bakalım ses seda var mı?

silecekleri kaldırdım ses yok yalnız tıkırtı var ve bağlantı yerleri kalkmış ve oynuyor

silecekleri kaldırdım ses yok yalnız tıkırtı var ve bağlantı yerleri kalkmış ve oynuyor

Bir resim ekler isen iyi olur görmeden ne desek beyhude.

dibler oynuyor

Ekli dosyalar

• 20160229_123916.webp
    20160229_123916.webp
    60.9 KB · Görüntüleme: 21
O fireze kolu ya. :( bence fazla kurcalama derim. Neticede o kulun sökülmesi biraz zahmetli iş.

O fireze kolu ya. :( bence fazla kurcalama derim. Neticede o kulun sökülmesi biraz zahmetli iş.

evet fireze kolu.onun değişmesi gerek ama ayrı satılmıyormuş motorla birlikte satılıyormuş.servise sordum 700+50 tl işçilik.ne yapayım

evet fireze kolu.onun değişmesi gerek ama ayrı satılmıyormuş motorla birlikte satılıyormuş.servise sordum 700+50 tl işçilik.ne yapayım

İşte o yüzden bence siliyor ise mesele yok. Gitti yere kadar devam etsin. Aslında sökülmesi durumun da tamir olur olmasına ama işte servis olayın içine girince adamlar direk sökelim takalım işi yaparlar.

İşte o yüzden bence siliyor ise mesele yok. Gitti yere kadar devam etsin. Aslında sökülmesi durumun da tamir olur olmasına ama işte servis olayın içine girince adamlar direk sökelim takalım işi yaparlar.

siliyor mesele yok ama sıkıntı olan ses insanı sinir ediyor gıcır gıcır.motorsuz fireze bulabilsem ucuza alınırda bulunduğum ilde yok araştırdım.

Orası biraz paslı gibi duruyor wd40 sıkmayı denediniz mi? Ayrıca o kısım bence tamir edilebilir hani söküp bakmak gerek gevşemiş de olabilir. Her şekilde 750 lira vermekten iyidir diye bu tavsiyelerde bulundum.

Geri