Silecekler su atmıyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FTH

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
448
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar, kar yağdıktan sonra sileceğime birseyler oldu. Daha fırsat bulup baktıramadım. Sileceklerim çalışıyor ama su atmıyor. Silecek pompa motorundanda ses gelmiyor. Aklıma sigorta geliyor. Sigortalar astra h ta nerde bulunurki ?
 
Astra H larda sigortalar bagajda sol taraftaki kapağın altında.Ama hangisi silecek motoruna ait bilmiyorum.
 
Sigorta kutusunda 14 ve 15 nolu sigortalar silecekler ile ilgili.Fiskiyenin sigortası ayrı mı net bir bilgim yok.Ayrı olabilir kanımca.Sonuçta ön-arka iki silecek motoru var.

Saygılar...
 
14 ve 15 nolu 30 A sigortalar..
 
kardan sonra diyorsunuz.
içindeki su donukken denediyseniz dedikleri gibi ya sigorta yada motoru yanmıştır...
 
Suyun donunmuş olacağını sanmıyorum çünkü antifrizliydi. Sigortaları bir kontrol edeyim, inşallah motordan değildir.
 
Son düzenleme:
antifrizli de olsa enjektör ucunda ince bir miktar kalıp donabiliyor,
piyasadaki silecek sularının bir kısmı da uyduruk antifrizli sanırım

bendeki cama sıkınca dondu geçen akşam önümü göremedim mal gibi kaldım
 
Suyun donunmuş olacağını sanmıyorum çünkü antifrizliydi. Sigortaları bir kontrol edeyim, inşallah motordan değildir.

İnşallah.Olmadı motoru almadan bi elektrikçiye gösterirsiniz.Motorun uçları boşa laıp dışardan 12 ile çalıştırmaya çalışır.Belkide koldandır:)

Saygılar...
 
aynısı benimde kardan sona corsa c de basıma geldi sigorta değil dediler motora elektrik gelmiyor dediler uzun işi varmıs bende daha yaptırcam yaptırmadım :D
 
bizim bir arkadastada olmustu ama onda ses geliyordu petrol istasyonunda hava kompresöre bagladık basıncı görünce çalıştı
 
Geri
Üst