Silecek suyu

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamun aleyküm arkadaşlar aracımın silecek suyu deposuna normal musluktan su doldurduktan sonra su fışkırtmamaya başladı galiba su fazla kireçli :( çözüm önerileriniz nelerdir şimdiden çok teşekkürler hayırlı cumalar dilerim.

Selamun aleyküm arkadaşlar aracımın silecek suyu deposuna normal musluktan su doldurduktan sonra su fışkırtmamaya başladı galiba su fazla kireçli :( çözüm önerileriniz nelerdir şimdiden çok teşekkürler hayırlı cumalar dilerim.

Aleyküm Selam son koyduğunuz su ile tıkancagini düşünmuyorum.Pislik gelmiştir.Toplu iğne veya çok ince bi tel salın silecek kafalarindan delikler veya hortum da pislik var gibi.Tabi çalışma sesi geliyorsa oda yoksa sigortası atmistir

motor sesi geliyor ama su püskürtmüyor maalesef toplu iğneyle bi deneyeyim o zaman ben :(

motor sesi geliyor ama su püskürtmüyor maalesef toplu iğneyle bi deneyeyim o zaman ben :(

İnce uzun tel daha çok işinize yarar.Zorlamadan gidebildigi yere kadar salin sonra tekrar deneyin.

Bende ilk aldığımda toplu iğne ile deldim maşallah ilk sahibi açmaya bile tenezzül etmemiş.

iPad'dan gönderildi .

Artık diyorum arkadaşlar cam temizleme su şişesine çeşme suyu koyma işini bıraksak diyorum :) araçlarımız da zaten su olmaz. Araçlarımız da sıvı olur. ;) araçlarımızın sıvılarına gereken önemi verelim ki ileri de sorun yaşamayalım ;)

Motoru sökün dibinde filitre olacak tıkalı olabilir birde hortum çıkmış olabilir onlara bakın

Bugünde böyle geçti sabah ilk iş motoru sökmek olucak önerileriniz için teşekkürler iyi akşamlar.

Fiskiyelerde kireçlenme varsa plastik bardağa kireç sökücü dökün ve fiskiyeleri çıkarıp bardaga atın 5-10 dk bekleyip fiskiyeyi yıkayıp içini temizledikten sonra tekrar takın.

Geri